Κόκκινο οδηγημένο φως αντι γήρανσης PDT εγχώριας χρήσης μαξιλαριών θεραπείας υπέρυθρων φώτων μαξιλαριών θεραπείας για την ανακούφιση πόνου σώματος

1
MOQ
Negotiated
τιμή
Κόκκινο οδηγημένο φως αντι γήρανσης PDT εγχώριας χρήσης μαξιλαριών θεραπείας υπέρυθρων φώτων μαξιλαριών θεραπείας για την ανακούφιση πόνου σώματος
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Διαμορφώστε το αριθ.: GY-P11
Προσαρμοσμένος: Προσαρμοσμένος
Όρος: Νέος
Γαρμένος: Μη-γαρμένος
Χρήση ιστότοπου: Ισχίο, άρθρωση, σκελετός, πλάτη, ώμος & λαιμός, μέση, κοιλιά
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: Ηλεκτροκίνητα
Χρώμα: Μαύρος
Υλικό: Νεοπρένιο
Εξουσιοδότηση: 1 έτος
Παραγωγή: 12V/5A
Totl Power: 5W*2
Ρεύμα εισαγωγής: 9,9Α
Υπηρεσία μεταπώλησης: Επιστροφή και αντικατάσταση
Χρήση: Φροντίδα Υγείας Σώματος
Υπέρυθρο μήκος κύματος: 850nm
Κόκκινο μήκος κύματος: 660 nm
Τάση εισαγωγής: 100-240V AC, 50-60Hz
Δύναμη παραγωγής: 118 W
Αριθμός LED: 792 τεμ
Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα (ηπειρωτική χώρα)
Μάρκα: SSCH
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: GY-P11
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1 τεμ/κιβώτιο, 5 τεμ./χαρτοκιβώτιο. Μέγεθος συσκευασίας: 48*48*29cm, Βάρος: 7kg.
Χρόνος παράδοσης: 5-7 ημέρες μετά τη λήψη της πληρωμής
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram, Paypal
Δυνατότητα προσφοράς: 3000 PC το μήνα
Περιγραφή προϊόντων

 

Κουράζεστε της χρησιμοποίησης των παραδοσιακών φαρμάκων πόνου για τον πόνο σωμάτων; Μην φανείτε όχι αργότερα από τα προηγμένα μαξιλάρια θεραπείας μας! Αυτά τα μαξιλάρια χρησιμοποιούν τα υπέρυθρα φώτα για να θερμάνουν τους μυς και τους ιστούς, που οδηγούν στη βελτιωμένη ανακούφιση ροής αίματος και πόνου.

 

Επιπλέον, η χρήση της θεραπείας PDT (φωτοδυναμική θεραπεία) με τα μαξιλάρια θεραπείας έχει αποδειχθεί για να είναι αποτελεσματική στη μείωση της εμφάνισης των σημαδιών γήρανσης, όπως οι ρυτίδες και η ζημία ήλιων. Το φως των κόκκινων οδηγήσεων που εκπέμπεται από τα μαξιλάρια θεραπείας είναι γνωστό για να είναι αποτελεσματικό στη μείωση του πόνου σωμάτων και τη βελτίωση της ποιότητας ύπνου.

 

Τα μαξιλάρια θεραπείας μας σχεδιάζονται για να χρησιμοποιηθούν στο σπίτι και είναι αποτελεσματικά για ποικίλες εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένου του πόνου μυών, της ακαμψίας, και της ανάφλεξης.

 

Είναι εύχρηστοι και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από κοινού με άλλες ιατρικές περιθάλψεις, όπως οι εγχύσεις ή η χειρουργική επέμβαση. Με τα μαξιλάρια θεραπείας μας, μπορείτε να επιτύχετε τη βελτιωμένη φυσική υγεία και μια νεώτερη εμφάνιση κοιτάγματος χωρίς την ανάγκη για τις ακριβές ιατρικές διαδικασίες

 

Παράμετροι προϊόντων
Όνομα προϊόντων Μεγάλο υπέρυθρο κόκκινο μαξιλάρι Phototherapy
Πρότυπο προϊόντων GY-P11
Υπέρυθρο μήκος κύματος 850nm
Κόκκινο μήκος κύματος 660nm
Τάση εισαγωγής 100-240V εναλλασσόμενο ρεύμα, 50-60Hz
Τάση παραγωγής 12V
Ρεύμα εισαγωγής 9.9A
Δύναμη παραγωγής 118W
Οδηγημένος αριθμός 792pcs

Λειτουργίες προϊόντων του μεγάλου υπέρυθρου κόκκινου μαξιλαριού Phototherapy:

Τέλειος συνδυασμός 660nm+850nm μήκους κύματος, άριστη επίδραση για την απώλεια βάρους, φροντίδα δέρματος, και ανακούφιση πόνου φυσιοθεραπείας.

Απώλεια βάρους μεγάλου υπέρυθρου κόκκινου μαξιλαριού Phototherapy:

Η ελαφριά ενέργεια εκπεμπόμενη μπορεί να διαπεράσει το δέρμα και να φθάσει στο υποδόριο παχύ στρώμα. Όταν η ικανοποιητική ενέργεια απορροφάται, η διαπερατότητα της παχιάς μεμβράνης κυττάρων θα αλλάξει. Συγχρόνως, προκαλεί τη βιοχημική αντίδραση του κυττάρου και προκαλεί την απελευθέρωση lipase, η οποία μπορεί να αναλύσει triglyceride (το κύριο συστατικό των παχιών κυττάρων) στα λιπαρά οξέα και τα μόρια γλυκερίνης.

 

Αυτά τα μικρά μόρια μπορούν να διασχίσουν τις μεμβράνες κυττάρων και να εισαγάγουν το διάμεσο ιστό. Μπορούν έπειτα να συμμετέχουν στον κύκλο μεταβολισμού του σώματος και να υποβληθούν σε επεξεργασία και να καταναλωθούν φυσικά. Τα παχιά κύτταρα συρρικνώνονται σημαντικά, το οποίο οδηγεί στη διακένωση και την αφαίρεση του cellulite σε μια μακρο κλίμακα. Επομένως, οι παχύς-συγκεντρωμένες περιοχές όπως τα ισχία, η κοιλία, οι μηροί, και τα όπλα μπορούν ακίνδυνα, γρήγορα και αποτελεσματικά να μειώσουν το λίπος.

 

Αυτά τα προηγμένα μαξιλάρια θεραπείας σχεδιάζονται για να παρέχουν την αποτελεσματικές ανακούφιση πόνου και την πρόληψη γήρανσης μέσω της χρήσης των υπέρυθρων φώτων. Τα μαξιλάρια θεραπείας σχεδιάζονται για να χρησιμοποιηθούν στο σπίτι και είναι αποτελεσματικά στη μείωση του πόνου, της ακαμψίας, και της ανάφλεξης μυών. Έχουν επίσης τη δυνατότητα να μειώσουν την εμφάνιση των σημαδιών γήρανσης, όπως οι ρυτίδες και η ζημία ήλιων, μέσω της χρήσης της θεραπείας PDT (φωτοδυναμική θεραπεία).

 

Το φως των κόκκινων οδηγήσεων που εκπέμπεται από τα μαξιλάρια θεραπείας είναι γνωστό για να είναι αποτελεσματικό στη μείωση του πόνου σωμάτων και τη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου. Με τη χρησιμοποίηση αυτών των μαξιλαριών θεραπείας, οι χρήστες μπορούν να επιτύχουν τη βελτιωμένη φυσική υγεία και μια νεώτερη εμφάνιση κοιτάγματος χωρίς την ανάγκη για τις ακριβές ιατρικές διαδικασίες ή τα φάρμακα.

 

Αυτά τα μαξιλάρια θεραπείας είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά στη μείωση του πόνου και της ανάφλεξης, και έχουν αποδειχθεί για να είναι αποτελεσματικότερα από τα παραδοσιακά φάρμακα πόνου. Τα μαξιλάρια θεραπείας χρησιμοποιούν τα υπέρυθρα φώτα για να θερμάνουν τους μυς και τους ιστούς, το οποίο οδηγεί στη βελτιωμένη ανακούφιση ροής αίματος και πόνου. Επιπλέον, η χρήση της θεραπείας PDT (φωτοδυναμική θεραπεία) με τα μαξιλάρια θεραπείας έχει αποδειχθεί για να είναι αποτελεσματική στη μείωση της εμφάνισης των σημαδιών γήρανσης, όπως οι ρυτίδες και η ζημία ήλιων. Το φως των κόκκινων οδηγήσεων που εκπέμπεται από τα μαξιλάρια θεραπείας είναι γνωστό για να είναι αποτελεσματικό στη μείωση του πόνου σωμάτων και τη βελτίωση της ποιότητας ύπνου.


Τα μαξιλάρια θεραπείας σχεδιάζονται για να χρησιμοποιηθούν για ποικίλες εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένου του πόνου μυών, της ακαμψίας, και της ανάφλεξης. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν μετά από ένα workout, κατά τη διάρκεια της αποκατάστασης από έναν τραυματισμό, ή για την κανονική συντήρηση των μυών και των ιστών. Τα μαξιλάρια θεραπείας είναι εύχρηστα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από κοινού με άλλες ιατρικές περιθάλψεις, όπως οι εγχύσεις ή η χειρουργική επέμβαση.


Συνολικά, η χρήση των υπέρυθρων φώτων και η θεραπεία PDT με τα μαξιλάρια θεραπείας έχουν αποδειχθεί για να είναι ένας αποτελεσματικός και ασφαλής τρόπος να μειωθεί ο πόνος και η ανάφλεξη, και να βελτιωθεί η φυσικές υγεία και η εμφάνιση.

Επιδείξεις προϊόντων του μεγάλου υπέρυθρου κόκκινου μαξιλαριού Phototherapy:

Κόκκινο οδηγημένο φως αντι γήρανσης PDT εγχώριας χρήσης μαξιλαριών θεραπείας υπέρυθρων φώτων μαξιλαριών θεραπείας για την ανακούφιση πόνου σώματος 0Κόκκινο οδηγημένο φως αντι γήρανσης PDT εγχώριας χρήσης μαξιλαριών θεραπείας υπέρυθρων φώτων μαξιλαριών θεραπείας για την ανακούφιση πόνου σώματος 1Κόκκινο οδηγημένο φως αντι γήρανσης PDT εγχώριας χρήσης μαξιλαριών θεραπείας υπέρυθρων φώτων μαξιλαριών θεραπείας για την ανακούφιση πόνου σώματος 2Κόκκινο οδηγημένο φως αντι γήρανσης PDT εγχώριας χρήσης μαξιλαριών θεραπείας υπέρυθρων φώτων μαξιλαριών θεραπείας για την ανακούφιση πόνου σώματος 3Κόκκινο οδηγημένο φως αντι γήρανσης PDT εγχώριας χρήσης μαξιλαριών θεραπείας υπέρυθρων φώτων μαξιλαριών θεραπείας για την ανακούφιση πόνου σώματος 4Κόκκινο οδηγημένο φως αντι γήρανσης PDT εγχώριας χρήσης μαξιλαριών θεραπείας υπέρυθρων φώτων μαξιλαριών θεραπείας για την ανακούφιση πόνου σώματος 5Κόκκινο οδηγημένο φως αντι γήρανσης PDT εγχώριας χρήσης μαξιλαριών θεραπείας υπέρυθρων φώτων μαξιλαριών θεραπείας για την ανακούφιση πόνου σώματος 6Κόκκινο οδηγημένο φως αντι γήρανσης PDT εγχώριας χρήσης μαξιλαριών θεραπείας υπέρυθρων φώτων μαξιλαριών θεραπείας για την ανακούφιση πόνου σώματος 7

Κόκκινο οδηγημένο φως αντι γήρανσης PDT εγχώριας χρήσης μαξιλαριών θεραπείας υπέρυθρων φώτων μαξιλαριών θεραπείας για την ανακούφιση πόνου σώματος 8

Κόκκινο οδηγημένο φως αντι γήρανσης PDT εγχώριας χρήσης μαξιλαριών θεραπείας υπέρυθρων φώτων μαξιλαριών θεραπείας για την ανακούφιση πόνου σώματος 9

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : +86-13631598551
Φαξ : 86-755-29500529
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)