aboutus

Εταιρικό Προφίλ

Shenzhen Guangyang Zhongkang Technology Co., Ltd.

 

Η Co. τεχνολογίας Guangyang Zhongkang Shenzhen, ΕΠΕ που καθιερώνεται το 2007, είναι γρήγορη αυξανόμενη επιχείρηση, η οποία ενσωματώνει την παραγωγή και το μάρκετινγκ των μηχανών συσκευών ανάλυσης υγείας. Μετά από την έτος-προσπάθεια 10 και την ανάπτυξη, τώρα έχουμε γίνει ένας από τους κύριους κατασκευαστές και τους προμηθευτές μηχανών συσκευών ανάλυσης υγείας στην Κίνα. Κρατάμε πάντα μια πολύ καλή σχέση με πολλά εργοστάσια προϊόντων διατροφής, ερευνητικές οργανώσεις υγειονομικής περίθαλψης και νοσοκομεία στην Κίνα, και έχουμε απολαύσει την υψηλή φήμη στην αγορά υγειονομικής περίθαλψης και αποκατάστασης εσωτερικά και διεθνώς.

 

Η εστίαση εργοστασίων μας στη μηχανή συσκευών ανάλυσης υγείας όπως η συσκευή ανάλυσης υγείας 8D IRIS NLS, Matatron NLS, USB Iriscope, συσκευή ανάλυσης δερμάτων, μικροκυκλοφορία, υψηλή πιθανή μηχανή θεραπείας, χαμηλού επιπέδου συσκευή θεραπείας λέιζερ και κ.λπ…. Υποστηρίζουμε το cOem και την υπηρεσία ODM. Έχουμε το CE, FC, και το πιστοποιητικό ιατρικών συσκευών για τα ιατρικά προϊόντα μας.

 

Κανένα θέμα εσείς δεν είναι επαγγελματικοί γιατροί ή θέλει να αγοράσει μια μηχανή για την εγχώρια χρησιμοποίηση, μπορούμε να ικανοποιήσουμε όλη την ανάγκη σας. Και τα αγαθά μας έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως στο εργαστήριο, το νοσοκομείο, το κέντρο υγειονομικής περίθαλψης πολυτέλειας, και κ.λπ…. Τα αγαθά μας είναι διάσημα για την υψηλή σταθερή ποιότητα και τη λογική τιμή τους. Είμαστε σε θέση τα προϊόντα μας στα διάφορα είδη σχεδίων σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις του πελάτη.

 

Πρέπει να παρέχουμε περισσότερα από 100 προϊόντα cOem που εξήγαγαν σε περίπου 40 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο. Προκειμένου να παρασχεθεί περισσότερη επαγγελματική υπηρεσία στους πελάτες μας, είχαμε την οργάνωση νέοι το πωλώντας και εμπορικό κέντρο μας, κοντά στο βόρειο σταθμό Shenzhen το 2013, ο οποίος είναι εύκολο για τους πελάτες μας να επισκεφτούν.

 

 

Το GuangYangZhongKang έχει τις ισχυρές ομάδες Ε&Α, παρέχουμε το cOem, υπηρεσία ODM, και έχουμε την καλή συνεργασία με IIPA, IPP που παρέχουν το εκπαιδευτικό μάθημα Iridology, και το εκπαιδευτικό μάθημα NLS.

 

Στοχεύουμε στην παροχή της καλύτερης μηχανής συσκευών ανάλυσης υγείας, και να έχετε μια συμβολή στον τομέα της παρεμπόδισης και της υγειονομικής περίθαλψης.

                             Shenzhen Guangyang Zhongkang Technology Co., Ltd.

Ιστορία

Η Co. τεχνολογίας Guangyang Zhongkang Shenzhen, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2007. Είμαστε γρήγορη αυξανόμενη επιχείρηση, η οποία ενσωματώνει την παραγωγή και το μάρκετινγκ των μηχανών συσκευών ανάλυσης υγείας.

 

Τα κύρια προϊόντα μας ως εξής:

 

 • Μηχανή συσκευών ανάλυσης υγείας
 • συσκευή ανάλυσης υγείας 8D NLS
 • Κυνηγός 4025 Metatron NLS
 • συσκευή ανάλυσης υγείας 9D NLS
 • USB Iriscope
 • Συσκευή θεραπείας λέιζερ
 • Κβαντική μαγνητική συσκευή ανάλυσης αντήχησης
 • Κβαντική μηχανή βιοανάδρασης
 • Κάμερα Iridology Iriscope
 • Υπο- συσκευή ανάλυσης υγείας
 • Χαμηλού επιπέδου μηχανή θεραπείας λέιζερ
 • Ηλεκτροστατική μηχανή θεραπείας
 • Υψηλή πιθανή συσκευή θεραπείας
 • Συσκευή ανάλυσης πεδίου δερμάτων
 • Μικροσκόπιο μικροκυκλοφορίατος

Υπηρεσία

Το Guangyang Zhongkang Technology Limited είναι ένας από τους επαγγελματικούς κατασκευαστές που ειδικεύονται στη μηχανή συσκευών ανάλυσης υγείας, όπως USB Iriscope, NLS, τη μικροκυκλοφορία και τη χαμηλού επιπέδου συσκευή θεραπείας λέιζερ.

 

Η υπηρεσία πλεονεκτήματός μας:

 

 1. Έχουμε την αναπτυσσόμενη και σχεδιάζοντας ομάδα μας, οι οποίοι εξασφαλίζουν τα technologyical και καινοτόμα προϊόντα μας για τους πελάτες!

 2. Για οποιουσδήποτε πελάτες που έχουν τη νέα ιδέα για μερικά προϊόντα, ακριβώς ξέρτε, μπορούμε σύμφωνα με την ιδέα σας να παρέχουμε ένα μοναδικό σχέδιο.

 3. Για οποιουσδήποτε πελάτες που μας στέλνουν τα δείγματα μερικών προϊόντων, θα σχεδιάσουμε και θα αναπτύξουμε καλύτερα βασισμένοι στα δείγματα!

 4. Μπορούμε να παρέχουμε το δείγμα σύμφωνα με το σχέδιο οποιουδήποτε πελάτη.

 5. Είμαστε κατασκευαστής, εργοστάσιο, έτσι έχουμε τη δυνατότητα της μαζικής παραγωγής.

 

Τεχνική υποστήριξη

 

Όλοι οι εργαζόμενοί μας είναι πεπειραμένοι και ειδικευμένοι!

Το λογισμικό αναπτύσσεται από τον προγραμματιστή μας, και ο cOem και η υπηρεσία ODM παρέχονται.

 

Μετά από την υπηρεσία πώλησης

 

Η εργαζόμενες ομάδα και οι ομάδες πωλήσεών μας μπορούν να εγγυηθούν μια υπηρεσία μεταπωλήσεων γρήγορης και υψηλής αποδοτικότητας για το προϊόν μας που πωλείται παντού του κόσμου.

 

SSCH έχει ένα πλήρες σύστημα ανεφοδιασμού για τα μέρη, τα οποία μπορούν να εγγυηθούν την απαίτηση της επιχείρησης των εξαρτημάτων προϊόντων. Έχουμε εφοδιάσει τα κοινά μέρη στο σημαντικότερο κόσμο σημείου συνεργασίας ευρέως, ο οποίος μπορεί να κοντύνει το χρόνο ανεφοδιασμού κατά ένα μεγάλο μέρος. Έτσι εάν έχει οποιαδήποτε ερώτηση, ακριβώς μας ελάτε σε επαφή με οποτεδήποτε στην ευκολία σας!

 

Υπηρεσία μεταφορών

 

DHL, UPS, Fedex είναι καλοί συνεργάτες, το οποίο μπορεί να εγγυηθεί τη γρήγορη και ασφαλή παράδοση στον πελάτη.

Η ομάδα μας

 

Shenzhen Guangyang Zhongkang Technology Co., Ltd.

 

 

 

Shenzhen Guangyang Zhongkang Technology Co., Ltd.

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Michael Liu
Τηλ.: : +86-13631598551
Φαξ : 86-755-29500529
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)