Πολυχρωματικά ελαφριά μαξιλάρια θεραπείας ανακούφισης 660nm 850nm πόνου στην πλάτη
1
MOQ
negotiable
τιμή
Back Pain Relief 660nm 850nm Polychromatic Light Therapy Pads
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα (ηπειρωτική χώρα)
Μάρκα: SSCH/Suyzeko
Πιστοποίηση: CE/FDA
Αριθμό μοντέλου: GY-P8L
Υψηλό φως:

Πολυχρωματικά ελαφριά μαξιλάρια θεραπείας

,

850nm μαξιλάρια θεραπείας υπέρυθρου φωτός

,

660nm μαξιλάρια θεραπείας κόκκινου φωτός

Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1pc/carton
Χρόνος παράδοσης: 5-8 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram, Paypal
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 PC το μήνα
Προδιαγραφές
Όνομα προϊόντων: Μαξιλάρι Phototherapy
Μήκος κύματος υπέρυθρου φωτός: 850 NM
Τάση παραγωγής: 5V/2A
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: τράπεζα δύναμης 5V 2A
Λειτουργία: Ανακούφιση πόνου σώματος
Μήκος κύματος κόκκινου φωτός: 660 NM
Τάση εισαγωγής: 100-240V
Χρώμα: Προσαρμοσμένος
Περιγραφή προϊόντων

Βαθιά να διαπεράσει θεραπεύει τα ελαφριά μαξιλάρια θεραπείας ανακούφισης πόνου στην πλάτη

 

Φορητό, εύκαμπτο σχέδιο. Ρ και IR, 112 leds ή 152 leds. Μπορέστε να προσαρμόσετε το διαφορετικό συνδυασμό μήκους κύματος.

Αρχή:


Η πολυχρωματική ελαφριά θεραπεία (PLT) είναι μια μοναδική θεραπεία του κόκκινου και near-infrared φωτός (NIR). Το κόκκινο φως διαπερνά το δέρμα και απορροφάται από τα κύτταρα για να προκαλέσει τους μηχανισμούς photobiomodulation συμπεριλαμβανομένης της απελευθέρωσης του νιτρικού οξειδίου.
Αντίθετα από το μπλε, κόκκινο ή κίτρινο φως, το φως NIR είναι αόρατο στο ανθρώπινο μάτι. Εκπέμπει τα μήκη κύματος της ελαφριάς ενέργειας (800 - 1100 NM) που αυξάνουν την κυκλοφορία και μειώνουν τον πόνο.


Τα κόκκινα και near-infrared ελαφριά προϊόντα διαπερνούν το δέρμα και μπορούν να απορροφηθούν από τα κύτταρα για να προκαλέσουν τους μηχανισμούς photobiomodulation.

 

Ένδειξη για τη χρήση:

 

Ενισχύσεις στη χαλάρωση των μυών

Παρέχει μια προσωρινή αύξηση στην τοπική κυκλοφορία αίματος

Παρέχει την προσωρινή ανακούφιση των δευτερευόντων πόνων και των πόνων στους μυς και τις ενώσεις

Οι βοήθειες προβλέπουν μια προσωρινές βελτιωμένες σειρά και μια ελευθερία της κίνησης λόγω της χαλάρωσης μυών και της tenporary δευτερεύουσας ανακούφισης πόνου

 

Αρχή:

 

Η πολυχρωματική ελαφριά θεραπεία (PLT) είναι μια μοναδική θεραπεία του κόκκινου και near-infrared φωτός (NIR). Το κόκκινο φως διαπερνά το δέρμα και απορροφάται από τα κύτταρα για να προκαλέσει τους μηχανισμούς photobiomodulation συμπεριλαμβανομένης της απελευθέρωσης του νιτρικού οξειδίου.

 

Αντίθετα από το μπλε, κόκκινο ή κίτρινο φως, το φως NIR είναι αόρατο στο ανθρώπινο μάτι. Εκπέμπει τα μήκη κύματος της ελαφριάς ενέργειας (800 – 1100 NM) που αυξάνουν την κυκλοφορία και μειώνουν τον πόνο.

Τα κόκκινα και near-infrared ελαφριά προϊόντα διαπερνούν το δέρμα και μπορούν να απορροφηθούν από τα κύτταρα για να προκαλέσουν τους μηχανισμούς photobiomodulation.

 

Παράμετρος:

 

Όνομα προϊόντων: Μαξιλάρι Phototherapy
Πρότυπος αριθμός: GY-P8L
Δύναμη: 3W
Ρεύμα εισαγωγής: 0.3A
Μήκος κύματος υπέρυθρου φωτός: 850nm
Μήκος κύματος κόκκινου φωτός: 660nm
Παραγωγή: 5V=2A
Συχνότητα: 50-60hz
Τάση εισαγωγής: 100V-240V

 

 

Πολυχρωματικά ελαφριά μαξιλάρια θεραπείας ανακούφισης 660nm 850nm πόνου στην πλάτη 0

 

Η λειτουργία του κόκκινου φωτός 660nm:

 

Υπάρχει μια αφθονία λογοτεχνίας περιγράφοντας τα οφέλη που προσφέρονται από το μήκος κύματος 660nm. Διαπερνώντας ακριβώς λίγο βαθύτερο από το μήκος κύματος 630nm, το 660nm φθάνει τη σε ολόκληρη σειρά του ιστού δερμάτων για να προωθήσει τη θεραπεία και την αναγέννηση.
Μερικά από τα διαφορετικά οφέλη του περιλαμβάνουν:


Μειωμένη κούραση κατάρτισης: Το μήκος κύματος 660nm με το 830nm που το near-infrared μήκος κύματος έχει αποδειχθεί για να καθυστερήσει την ανάπτυξη της κούρασης στους μυς, και να ενισχύσει την απόδοση σκελετικών μυών. (Οι αθλητές, παίρνουν τη σημείωση.)


Μειωμένη ανάφλεξη: Σε μια μελέτη που ερευνά τα αποτελέσματα της θεραπείας κόκκινου φωτός σε pleurisy, το μήκος κύματος 660nm βρέθηκε για να προκαλεί μια αντιφλεγμονώδη επίδραση.

 

Βελτιωμένο κόκκαλο που θεραπεύει: Το μήκος κύματος 660nm ενθαρρύνει resorption και το σχηματισμό στα κύτταρα κόκκαλων γύρω από τη θέση όπου η επισκευή απαιτείται, χωρίς πρόκληση οποιασδήποτε αλλαγής στη δομή οστών.


Μειωμένη διόγκωση μετά από τον τραυματισμό: Σε μια μελέτη, το μήκος κύματος 660 NM βρέθηκε για να μειώνει και την ανάφλεξη και τη διόγκωση με τη μείωση του αριθμού εμπρηστικών κυττάρων που οδηγούν στο σχηματισμό της διόγκωσης.


Μειωμένος νευροπαθής πόνος: Μια μελέτη που ερευνά τον ισχιακό πόνο νεύρων στους αρουραίους διαπίστωσε ότι το μήκος κύματος 660 NM βοήθησε σημαντικά να μειώσει τον πόνο.


Επιταχυνόμενη πληγή που θεραπεύει: Το μήκος κύματος 660 NM έχει αποδειχθεί για να αυξήσει το σχηματισμό των νέων αιμοφόρων αγγείων και να ενισχύσει την απόθεση κολλαγόνων που βοηθά στη θεραπεία των πληγών.

 

 

Πολυχρωματικά ελαφριά μαξιλάρια θεραπείας ανακούφισης 660nm 850nm πόνου στην πλάτη 1

 

Η λειτουργία του υπέρυθρου φωτός 850nm:

 

Το μήκος κύματος 850nm είναι οι οδηγήσεις λευκόχρυσου υπογραφών κοντά στο υπέρυθρο μήκος κύματος. Σε πολλές περιπτώσεις, το 850nm ενισχύει τα οφέλη που παρέχονται από τα μήκη κύματος 810nm και 830nm. Αυτό το μήκος κύματος έχει μια σειρά των θεραπευτικών εφαρμογών όπως:


Αντιφλεγμονώδη οφέλη: 850nm τα μήκη κύματος μπορούν να βοηθήσουν να μειώσουν τον πόνο ενώσεων και μυών και να μικρύνουν τη γενική ανάφλεξη στο σώμα.


Ενισχυμένη αποκατάσταση μυών: Μια μελέτη παρατήρησε τη χρήση των μηκών κύματος 850nm στους αθλητές, και διαπίστωσε ότι η χρήση του near-infrared φωτός αύξησε τη μάζα μυών μετά από να εκπαιδεύσει, και μείωσε την ανάφλεξη και την οξειδωτική πίεση στις βιοψίες μυών.

 

Θεραπεία των πληγών στο δέρμα: Τα τραύματα στο δέρμα θεραπεύουν γρηγορότερα όταν εκτίθενται στην ελαφριά θεραπεία μήκους κύματος 850nm.


Μείωση των γραμμών, των ρυτίδων, και του hyperpigmentation: 850nm μπορεί να υποστηρίξει την παραγωγή του κολλαγόνου, που βοηθά με πιό παχουλό, περισσότερους ακτινοβόλος-που κοιτάζουν δέρμα, και μια πιό ομοιόμορφη σύσταση.


Orthodontics και ευθυγράμμιση δοντιών: Η χρήση του μήκους κύματος 850nm μπορεί να ενθαρρύνει την ταχεία επανευθυγράμμιση των δοντιών για τους ασθενείς που υποβάλλονται orthodontics.

 

Πολυχρωματικά ελαφριά μαξιλάρια θεραπείας ανακούφισης 660nm 850nm πόνου στην πλάτη 2

Πολυχρωματικά ελαφριά μαξιλάρια θεραπείας ανακούφισης 660nm 850nm πόνου στην πλάτη 3

 

Ναυτιλία:

1. FedEx/DHL/UPS/TNT για τα δείγματα, από σπίτι σε σπίτι.

2. Αεροπορικώς ή θαλασσίως για τα αγαθά batch.

3. Πελάτες που διευκρινίζουν τις αποστολείς φορτίου ή τις διαπραγματεύσιμες μεθόδους ναυτιλίας.

 

Εμπορικοί όροι:

1. Πληρωμή: T/T, Western Union, Moneygram, Paypal.

2. Χρόνος παράδοσης: μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες για το δείγμα, η μαζική διαταγή εξαρτάται από την ποσότητα λεπτομέρειας.

3. MOQ: 1pc.

4. Όροι τιμών: EXW ή FOB Shenzhen για την επιλογή.

 

ΕΠΑΦΗ ΗΠΑ!

Περισσότερη επαγγελματική εισαγωγή για την καλύτερη αναφορά σας!

Στείλετε τις λεπτομέρειες έρευνάς σας στον κάτωθι, χτυπήστε “Send” τώρα!

Θα απαντήσουμε εσείς και slove η εκτίμησή σας μέσα σε 24 ώρες!

 

 

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : +86-13631598551
Φαξ : 86-755-29500529
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)