Το κράνος λέιζερ λέιζερ ΚΑΠ 650nm για τη φαλάκρα αποτρέπει την ιατρική θεραπεία λέιζερ κρανών Lllt θεραπείας για παχύτερο Regrowth τρίχας
1
MOQ
$300.00 – $599.00 USD
τιμή
Laser Cap 650nm Laser Helmet For Baldness Prevent Treatment Lllt Helmet Medical Laser Therapy For Thicker Hair Regrowth
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: SSCH
Αριθμό μοντέλου: GY-GH1
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1 τεμ/κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 5-7 εργάσιμες
Δυνατότητα προσφοράς: 1000
Προδιαγραφές
Μήκος κύματος λέιζερ: 650 nm
Λειτουργία: Αύξηση τρίχας
Εφαρμογή: Σαλόνι σπιτιών/ομορφιάς
δίοδος λέιζερ: 108/200 PC
δύναμη: 5mw για κάθε έναν
Φορτιστής: 5V 2A USB
OEM/ODM: Υποστήριξη
Εξουσιοδότηση: 1 έτος
1 έτος: Φορετός αισθητήρας
Χρώμα: Μαύρος
Περιγραφή προϊόντων

Το κράνος λέιζερ λέιζερ ΚΑΠ 650nm για τη φαλάκρα αποτρέπει την ιατρική θεραπεία λέιζερ κρανών Lllt θεραπείας για παχύτερο Regrowth τρίχας

 

Δύο αρχές πυρήνων της βλάστησης LLLT:

 

1. Οι αρσενικές ορμόνες φραγμών από την καταστροφή των θυλακίων Dihydrotestosterone τρίχας μετατρέπονται από την αρσενική τεστοστερόνη ορμονών και είναι ο ένοχος της περισσότερης απώλειας τρίχας. LLLT μπορεί να εμποδίσει το συνδυασμό dihydrotestosterone (DHT) και δέκτη θυλακίου τρίχας (AR), προστατεύοντας τα θυλάκια τρίχας από τη ζημία του dihydrotestosterone. ,
 
2. Παρέχετε το ATP ενεργειακών μορίων, ROS, αριθ. για να επανενεργοποιήσετε τα θυλάκια τρίχας
 
Ενδείξεις
 
1. Seborrheic alopecia, alopecia areata, φυσικό alopecia, χημικό alopecia.
2. Θηλυκή μετά τον τοκετό απώλεια τρίχας, θηλυκό alopecia εμμηνόπαυσης, υπο- κατάσταση υγείας της απώλειας τρίχας, επικεφαλής άκαρια και επικεφαλής φτωχοί κυκλοφορίας αίματος.
3. Παρεμποδισμένα θυλάκια τρίχας, ρίζες τρίχας του υποσιτισμού, της απώλειας τρίχας που προκαλούνται από τα νεύρα κ.λπ. υπερκόπωσης.
4. Regrowth τρίχας.
5. Αναζωογόνηση τρίχας.
6. Alopecia Areata.

 

Περιγραφή προϊόντων
Η χαμηλού επιπέδου θεραπεία λέιζερ είναι ένας μη καταπατητικός, ασφαλής, και κλινικά αποδεδειγμένος τρόπος να υποκινηθούν τα θυλάκια τρίχας για να αυξηθεί την παχύτερη και πληρέστερη τρίχα. Αυτή η ισχυρή ιατρική συσκευή χρησιμοποιεί τη τεχνολογία λέιζερ κλινικός-δύναμης για να μεταχειριστεί τη balding, λεπταίνοντας τρίχα και υποχωρώντας hairline.

 

CWho είναι για;

Καθένας που θέλει να γίνει παχύτερος, πληρέστερος, και υγιής-κοιτάζοντας τρίχα
Καθένας που είναι πρόθυμος να επενδύσει το χρόνο να είναι σύμφωνος με τις κάθε δεύτερη μέρα επεξεργασίες για να ξαναμεγαλώσει την πλάτη τρίχας του/της
Καθένας που χρησιμοποιεί άλλα προϊόντα αύξησης τρίχας και θέλει να επιτύχει τα καλύτερα αποτελέσματα


CWho δεν είναι για;

Καθένας που ψάχνει μια στιγμιαία λύση για να αυξηθεί την πίσω τρίχα ολονυκτίς (θυμηθείτε: αυτή η διαδικασία παίρνει το χρόνο και την υπομονή)
Καθένας που είναι φαλακρός ή είναι φαλακρός για χρόνια (αυτό είναι συχνά ένα σημάδι ότι τα θυλάκια δεν είναι πλέον ζωντανά)
Καθένας που μη πρόθυμος να επενδύσει το χρόνο & την προσπάθεια να ξαναμεγαλώσει την τρίχα του/της


2017 ΚΛΙΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ: Στην πρόσφατη κλινική μελέτη, 100% των χρηστών αυξήθηκε την τρίχα και δοκίμασε τη σημαντική αύξηση τρίχας. Κατά τη διάρκεια της τεσσάρων μηνών μελέτης, η μέση αύξηση στην αρίθμηση τρίχας ήταν καταπληκτικά 43,2%

 

Χαρακτηριστικό γνώρισμα
1. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθόλου οπουδήποτε.
2. Το εξανθρωπισμένο σχέδιο, το φορά μόνο στο κεφάλι, εργαζόμενος.
3. Ασφάλεια στη χρήση.
4. Μικρό μέγεθος, εύκολο να φέρει.
5. Συγκρίνετε με τη χτένα τρίχας λέιζερ. Απελευθερώστε το χέρι σας, καμία ανάγκη το χέρι - που κρατιέται του,
6. Άριστη αποδοτικότητα επεξεργασίας, η ανώτατη δύναμη
7. Η καθαρή μέθοδος όχι βρώμικη ούτε υγρή τρίχα κατά τη διάρκεια της χρήσης
5. Είναι γρήγορο και εύκολο να φορέσει μερικούς χρόνους την εβδομάδα
6. 650nm χαμηλού επιπέδου θεραπεία λέιζερ, φυσική θεραπεία, μη καταπατητικός και μη-φαρμακευτικός, φάρμακο ελεύθερο.

Αρχή εργασίας
Α. η θεραπεία ακτίνας λέιζερ υποκινεί τον κόκκινο ανεφοδιασμό αίματος στο κρανίο. Ο πρόσθετος ανεφοδιασμός των κόκκινων κυττάρων αίματος φέρνει το οξυγόνο και τις θρεπτικές ουσίες στο κρανίο, και προωθεί την κυκλοφορία αίματος, η οποία μπορεί να δημιουργήσει ένα υγιές περιβάλλον για την τρίχα που αυξάνεται. Η τρίχα μπορεί να εμφανιστεί παχύτερη, πληρέστερη και υγιέστερη. Το νέο βελτιωμένο σχέδιο ευθυγραμμίζει τη ακτίνα λέιζερ που εξασφαλίζει ότι κανένα κύτταρο τρίχας δεν λείπουν κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας.
Β. Η αύξηση τρίχας έχει κατορθώσει να κόψει τις δαπάνες του κλινικού λέιζερ Phototherapy δύναμης - καθαρισμένη και προσιτή αναζωογόνηση τρίχας, και μπορεί να είναι χρησιμοποιημένος σπίτι ή δημόσιος χώρος.
Γ. Μας υιοθετήστε τη δίοδο λέιζερ PC 108/200, έχει βελτιστοποιήσει για την αύξηση τρίχας και μπορεί να φθάσει σε όλες τις προβληματικές περιοχές. η διείσδυση λέιζερ 650 NM είναι 1 3cm, μπορεί να υποκινήσει τα τριχοειδή αγγεία και τα νεύρα κρανίων, να βελτιώσουν την κυκλοφορία αίματος και την ποιότητα τρίχας.

Το κράνος λέιζερ λέιζερ ΚΑΠ 650nm για τη φαλάκρα αποτρέπει την ιατρική θεραπεία λέιζερ κρανών Lllt θεραπείας για παχύτερο Regrowth τρίχας 0Το κράνος λέιζερ λέιζερ ΚΑΠ 650nm για τη φαλάκρα αποτρέπει την ιατρική θεραπεία λέιζερ κρανών Lllt θεραπείας για παχύτερο Regrowth τρίχας 1Το κράνος λέιζερ λέιζερ ΚΑΠ 650nm για τη φαλάκρα αποτρέπει την ιατρική θεραπεία λέιζερ κρανών Lllt θεραπείας για παχύτερο Regrowth τρίχας 2Το κράνος λέιζερ λέιζερ ΚΑΠ 650nm για τη φαλάκρα αποτρέπει την ιατρική θεραπεία λέιζερ κρανών Lllt θεραπείας για παχύτερο Regrowth τρίχας 3Το κράνος λέιζερ λέιζερ ΚΑΠ 650nm για τη φαλάκρα αποτρέπει την ιατρική θεραπεία λέιζερ κρανών Lllt θεραπείας για παχύτερο Regrowth τρίχας 4Το κράνος λέιζερ λέιζερ ΚΑΠ 650nm για τη φαλάκρα αποτρέπει την ιατρική θεραπεία λέιζερ κρανών Lllt θεραπείας για παχύτερο Regrowth τρίχας 5Το κράνος λέιζερ λέιζερ ΚΑΠ 650nm για τη φαλάκρα αποτρέπει την ιατρική θεραπεία λέιζερ κρανών Lllt θεραπείας για παχύτερο Regrowth τρίχας 6Το κράνος λέιζερ λέιζερ ΚΑΠ 650nm για τη φαλάκρα αποτρέπει την ιατρική θεραπεία λέιζερ κρανών Lllt θεραπείας για παχύτερο Regrowth τρίχας 7Το κράνος λέιζερ λέιζερ ΚΑΠ 650nm για τη φαλάκρα αποτρέπει την ιατρική θεραπεία λέιζερ κρανών Lllt θεραπείας για παχύτερο Regrowth τρίχας 8

 

Κοινό πρόβλημα
- Πόσο συχνά το χρησιμοποιείτε και πόσο καιρό λειτουργεί;
Χρήση κάθε δεύτερη μέρα για 30 λεπτά κάθε φορά. Η χρήση 2-4 εβδομάδες για να επιτύχει το μάρτυρα πετρελαίου κρανίων, 2-3 μήνες μπορεί να ενισχύσει τη ρίζα τρίχας, να εμποδίσει την απώλεια τρίχας, 3-6 μήνες μπορούν σαφώς να δουν την τρίχα και την αύξηση τρίχας, να επιμείνει να χρησιμοποιήσουν περισσότερο από 6 μήνες, οι αυξήσεις πυκνότητας τρίχας σημαντικά, ο μέσος όρος για 18 κομμάτια/τ.εκ.
* Το ανωτέρω στοιχείο είναι από την έκθεση κλινικής δοκιμής, μπορούν να υπάρξουν μεμονωμένες διαφορές.

- CWho δεν επιτρέπεται για να χρησιμοποιήσει;
Το λέιζερ ΚΑΠ μπορεί μόνο να ενεργήσει στα θυλάκια τρίχας που είναι ακόμα ζωντανά. Εάν τα θυλάκια τρίχας είναι απολύτως νεκρωτικά ή δεν υπάρχει κανένα θυλάκιο τρίχας στο κρανίο, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να διαδραματιστεί ένας ρόλος.

- Ποιους τύπους απωλειών τρίχας μπορεί να χρησιμοποιηθεί;
Η τρίχα ΚΑΠ λέιζερ είναι κατάλληλη για seborrheic alopecia, alopecia πίεσης, alopecia το areata, μετά τον τοκετό alopecia, και την επισκευή μετά από τη μεταμόσχευση τρίχας, και άνδρες και γυναίκες. Εάν είναι παθολογική απώλεια τρίχας, συστήνεται να πάει σε ένα επαγγελματικό νοσοκομείο να επιβεβαιώσει τη διάγνωση, και να καθορίσει έπειτα τη θεραπεία.

- Γιατί θέλετε να κοιμηθείτε όταν το κρανίο σας είναι εμπύρετο μετά από την επεξεργασία;
Επειδή τα όλα λέιζέρ του συγκεντρώνονται στο καπέλο για να εκπέμψουν το φως, το φως θα αισθανθεί ελαφρώς καυτό, μπορεί να επιταχύνει την κυκλοφορία αίματος των τριχοειδών αγγείων, να επιταχύνει την επισκευή των θυλακίων τρίχας, και ο ύπνος είναι η καλύτερη κατάσταση της επισκευής, έτσι θέλω να κοιμηθώ τις κανονικές αντιδράσεις είμαι επίσης ένα καλό σημάδι.

- Γιατί χάνω περισσότερη τρίχα μετά από να χρησιμοποιήσω την αύξηση ΚΑΠ τρίχας;
Η αύξηση της τρίχας είναι κυκλική, περνώντας από τη φάση αύξησης θυλακίων τρίχας (2-6 έτη) - φάση οπισθοδρόμησης (2-3 εβδομάδες) - περίοδος ανάπαυσης (2-3 μήνες) - η φάση αύξησης (2-6 έτη)… ο κύκλος είναι σταθερή. Οι άνθρωποι με την απώλεια τρίχας έχουν περισσότερη τρίχα στις εκφυλιστικές και στηργμένος φάσεις. Το λέιζερ LLT μπορεί να διαπεράσει το dermis στρώμα 35mm και να υποκινήσει άμεσα τα μιτοχόνδρια, το οποίο προωθεί την παραγωγή του τριφωσφορικού άλατος αδενοσίνης (ενεργειακή μονάδα αύξησης κυττάρων θυλακίου τρίχας ATP). Περισσότερο ATP σημαίνει τον αποδοτικότερο μεταβολισμό των θυλακίων τρίχας, έτσι ώστε τα θυλάκια τρίχας μπορούν να επιταχύνουν μακρυά από τις περιόδους οπισθοδρόμησης και ανάπαυσης, να εισαγάγουν και να μείνουν στη φάση αύξησης όσο το δυνατόν περισσότερο. Αφότου έχουν ολοκληρώσει τα θυλάκια τρίχας τη μετάβαση από τη φάση οπισθοδρόμησης στη φάση αύξησης, η τρίχα θα αυξηθεί πίσω.

- Πρέπει να πλύνω την τρίχα μου πρίν χρησιμοποιώ την τρίχα ΚΑΠ λέιζερ;
Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να πλυθεί η τρίχα, αλλά η επίδραση είναι καλύτερη μετά από την πλύση. Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει κανένα σκόνη και λίπος στο κρανίο, το οποίο μπορεί να εξασφαλίσει ότι το κρανίο ακτινοβολείται άμεσα στο λέιζερ.

- Πρέπει να χρησιμοποιήσω άλλα προϊόντα ή φάρμακα προσοχής χρησιμοποιώντας την τρίχα ΚΑΠ λέιζερ;
Η τρίχα ΚΑΠ λέιζερ μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο ή με την πυκνή ουσία τρίχας, το υγρό τρίχας, κ.λπ.
* Συμβουλευθείτε έναν επαγγελματικό γιατρό για το φάρμακο.

 
Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : +86-13631598551
Φαξ : 86-755-29500529
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)