Τριχοειδής παραγωγή ενίσχυσης DC12V 2A μικροσκοπίων 600X μικροκυκλοφορίατος αίματος
1
MOQ
Negotiated
τιμή
Blood Capillary Microcirculation Microscope 600X Magnification DC12V 2A Output
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα (Ηπειρωτική)
Μάρκα: SSCH( Suyzeko)
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: GY-120
Υψηλό φως:

τριχοειδές μικροσκόπιο

,

μικροσκόπιο καρφιών

Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: συσκευασία κιβωτίων χαρτοκιβωτίων
Χρόνος παράδοσης: 5-7 ημέρες μετά από να λάβει την πληρωμή
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 3000pcs ανά μήνα
Προδιαγραφές
Μεγέθυνση: 600X
Ενσωματωμένα εικονοκύτταρα καμερών: 380000 εικονοκύτταρα
Όργανο ελέγχου μικροσκοπίων: όργανο ελέγχου χρώματος LCD 12 ίντσα (4:3)
Φωτεινότητα της πηγής φωτός: ≥ 600cd/m2
εξόδου: DC12V, 2A
Εσωτερική εξασθένιση: Κρύο φως οδηγήσεων
Συγκέντρωση του μηχανισμού: Ομοαξονική χονδροειδής και λεπτή ρύθμιση
Αντικειμενικός: 5X, αποτελεσματική σειρά 25mm
Περιγραφή προϊόντων

Nail-fold αίματος τριχοειδής ανιχνευτής μικροκυκλοφορίατος χρώματος Capillaroscopy/τηλεοπτικό Capillaroscope

 

Τι είναι κυκλοφορία μικροϋπολογιστών;

 

Η κυκλοφορία μικροϋπολογιστών είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά ζωής, και είναι ότι ο οργανισμός συνεχίζει ακατάπαυστα το θέμα, την ενέργεια και τη μετάδοση πληροφοριών με το περιβάλλον. Ο unicellular οργανισμός συνεχίζει άμεσα τη μετάδοση μέσω της μεμβράνης κυττάρων, το ζώο ακροτήτων είναι συνεχίζει τη μετάδοση μέσω του χάσματος οργάνωσης στη λύμφη αίματος, αλλά λόγω να εξελιχθεί στο στάδιο θηλαστικών (παραδείγματος χάριν άνθρωπος), έχει μόνο τον πνεύμονα, το στομάχι και τα έντερα συνεχίζουν χωριστά το υλικό, η ενέργεια, η μετάδοση πληροφοριών μέσω της τραχείας και ο οισοφάγος με το εξωτερικό περιβάλλον, άλλο οργάνωσαν τη θέση του οργάνου, η λειτουργία, ο μεταβολισμός για να οριστικοποιήσουν ήδη, αποτελούν την οργάνωση και το κύτταρο του οργάνου, δεν μπορούν να είναι άμεσοι με την εξωτερική επικοινωνία περιβάλλοντος, μόνο μέσω του ρευστού ιστού, το αίμα, και η λύμφη συνεχίζει υλικό, η ενέργεια, η μετάδοση πληροφοριών.
Η κυκλοφορία μικροϋπολογιστών είναι με το αίμα, τη λύμφη και τη ροή ρευστού ιστού που συμμετέχει άμεσα στην οργάνωση, το θέμα κυττάρων, η ενέργεια, η μετάδοση πληροφοριών. Μάιος παρατηρεί άμεσα τις ροές αίματος στη λεπτή αρτηρία, το τριχοειδές αγγείο αίματος, και τη λεπτή φλέβα μέσω του μικροσκοπίου κυκλοφορίας μικροϋπολογιστών, αλλά εάν δεν κάνει τον ειδικό χειρισμό είναι που δεν μπορεί να δει σαφώς τη λύμφη και ρευστό ο ιστός κινητό, επομένως, σε κλινικό σκέφτηκε συνήθως ότι η κυκλοφορία μικροϋπολογιστών αναφέρεται στην κυκλοφορία μικροϋπολογιστών αίματος στο τριχοειδές αγγείο αίματος.
Άμεσα το αίμα, η λύμφη, ροή ρευστού ιστού που συμμετέχων στο θέμα, οι πληροφορίες, η ενεργειακή μετάδοση της οργάνωσης, και το κύτταρο, καλούνται κυκλοφορία μικροϋπολογιστών 

 

Τριχοειδής παραγωγή ενίσχυσης DC12V 2A μικροσκοπίων 600X μικροκυκλοφορίατος αίματος 0

 

Σύνθεση κυκλοφορίας μικροϋπολογιστών
Το αγγειακό σύστημα είναι η συνεχής σωλήνωση, η μικρή αρτηρία προάγει τη διακλάδωση και γίνεται η διάμετρος είναι 15 μικρό της λεπτής αρτηρίας, η λεπτή αρτηρία που διακλαδίζεται γίνεται η διάμετρος είναι πάλι τριχοειδές αγγείο αίματος μικρού 5-8, η τριχοειδής συλλογή αίματος χύνει στη λεπτή φλέβα (μικρό 8-30), η λεπτή φλέβα συλλέγει το veinlet σύνθεσης. Τριχοειδές αγγείο αίματος συμπεριλαμβανομένης της λεπτής αρτηρίας, το τριχοειδές αγγείο αίματος, η λεπτή φλέβα και ούτω καθεξής, τα οποία συμμετέχουν άμεσα στην κυψελοειδή ανταλλαγή ουσιών οργάνωσης.
 
Κοιταγμένος από τη δομή τοίχων αιμοφόρων αγγείων, μικρός τοίχος σωλήνων αρτηριών παχύτερος, συμπεριλαμβανομένου του εσωτερικού πίνακα έντασης, ένας σε διάφορα ομαλά κύτταρα μυών η κοιλότητα veinlet μεγαλύτερη, η οποία ο εσωτερικός τοίχος είναι παχύτερη και εσωτερική πίεση χαμηλή. Τα υλικά σε διαθεσιμότητα όλα απέδειξαν ότι, μην μπορέστε μέσω της μικρής αρτηρίας, ο τοίχος veinlet συνεχίζει την υλική ανταλλαγή. Η βασική δομή του τριχοειδούς τοίχου αίματος αποτελείται από το endothelial κύτταρο, τη μεμβράνη βάσης, και το cirumferential κύτταρο. Η λεπτή στατική κοιλότητα σκαφών αυξάνεται, cirumferential κύτταρο στον ομαλό μετασχηματισμό μυών. Ο λεπτός τοίχος αρτηριών ελαφρώς παχύτερος με το ομαλό κύτταρο μυών. Το τριχοειδές αγγείο αίματος, η λεπτή φλέβα, καθώς επίσης και η λεπτή δομή τοίχων αρτηριών ταιριάζουν το θέμα για να περάσουν.
 
Η ογκώδης πειραματική εργασία ιατρικής απέδειξε ότι, το τριχοειδές αγγείο αίματος, η λεπτή φλέβα, η λεπτή αρτηρία και η λύμφη capillarles είναι η θέση που το αίμα, η λύμφη και ο κυτταρικός ιστός συνεχίζουν την υλική ανταλλαγή. Τα capillaryis αίματος είναι το σημαντικό μέρος του αγγειακού συστήματος, το τριχοειδές αγγείο αίματος είναι το μέρος αιμοφόρων αγγείων, το οποίο συμμετέχει άμεσα στην υλική ανταλλαγή μεταξύ του κυττάρου οργάνωσης και του αίματος κυκλοφορίας. Το τριχοειδές αγγείο αίματος είναι το πιό μικροσκοπικό μέρος του micrangium, βρίσκεται μεταξύ της λεπτής αρτηρίας και της λεπτής φλέβας, το caliber γενικά σε 5~9 μικρά, οι κόκκινες ανάγκες κυττάρων αίματος, μέσω της διαστρέβλωσης, για να είναι σε θέση να περάσει το τριχοειδές αγγείο αίματος, επειδή το caliber του είναι μικρότερο από τη διάμετρο του κόκκινου κυττάρου αίματος. Το τριχοειδές αγγείο αίματος είναι το σημαντικό μέρος γιατί το κύτταρο οργάνων συνεχίζει την υλική ανταλλαγή.
 

Χαρακτηριστικό κυκλοφορίας μικροϋπολογιστών

1.The η κυκλοφορία μικροϋπολογιστών συγκρίνει με τη γενική κυκλοφορία, έχει ακόλουθα πέντε αξιοπρόσεκτα χαρακτηριστικά:

η κυκλοφορία μικροϋπολογιστών όχι μόνο είναι το μεγαλύτερο μέρος τελών του κυκλοφοριακού συστήματος στις ιδιότητες, επίσης το σημαντικό μέρος των εσωτερικών οργάνων

Το τριχοειδές αγγείο αίματος, λύμφη capillarles που όλη είναι το μεγαλύτερο μέρος τελών του κυκλοφοριακού συστήματος, ανήκει στο κυκλοφοριακό σύστημα. Το parenchima πολλών εσωτερικών οργάνων, και η οργάνωση όλων με τη λεπτή αρτηρία, το τριχοειδές αγγείο αίματος, η λεπτή φλέβα καθώς επίσης και η λύμφη capillarles οργανικά ενοποιούν μέσα μαζί, διαμορφώνουν το micrangium δεδομένου ότι η σημαντική υποστήριξη που η χωρική δομή, επομένως αυτοί είναι επίσης το σημαντικό μέρος των εσωτερικών οργάνων.

 

2.The η κυκλοφορία μικροϋπολογιστών και έχει το γενικό σκάφος χαρακτήρα στη μορφή, και έχει το χαρακτήρα των εσωτερικών οργάνων.

Το Micrangium, και η λύμφη capillarles υποθέτουν την κοιλότητα σωληνοειδή στη μορφή, είναι συμφέροντα για το αίμα, ροή λυμφών. Αλλά η μορφή και η δομή του micrangium που όλοι έχουν αντίστοιχα το χαρακτηριστικό στα διάφορα εσωτερικά όργανα, όπως εντερικά villi, το πνευμονικό φατνίο, συκώτι, ρύθμιση του micrangium κολοκυθιού, διαμορφώνουν και κτίζουν όλο αρκετά ίδιο το περισσότερο από. Ακόμη και ίδια εσωτερικά όργανα διαφορετικά από το σημείο, όπως το λυμφατικό κόμβο, εσωτερικά όργανα, medulla corpusculum του η μορφή micrangium” s σημείων “s με κάθε χαρακτηριστικό.

 

3.The η κυκλοφορία μικροϋπολογιστών όχι μόνο είναι το κύκλωμα της κυκλοφορίας στη λειτουργία, είναι επίσης η υλική θέση ανταλλαγής. το micrangium είναι το κύκλωμα κυκλοφορίας, το αίμα κυκλοφορίας του συνόλου, εκτός από ρέει μερικώς μετά από την αρτηρία, τα βραχυκυκλώματα φλεβών, σχεδόν εντελώς ρέουν μετά από το micrangium, χύνουν στην οργάνωση, το κύτταρο. Ρευστό ιστού 6 - υπάρχει στην οργάνωση, το χάσμα κυττάρων, ροές μεταξύ του micrangium αίματος, του κυττάρου, λύμφη capillarles, η λύμφη capillarle είναι ένα από το κύτταρο, σημαντικά κανάλια παραγωγής της οργάνωσης. Επομένως η κυκλοφορία μικροϋπολογιστών είναι η θέση, η οποία το κύτταρο, η οργάνωση και το αίμα, η λύμφη συνεχίζουν την υλική ανταλλαγή 

 

4.Circulation ρυθμίζεται και με το νεύρο συνόλων, ρευστό σωμάτων, και με κυρίως τη μερική ρύθμιση

 

5.The η κυκλοφορία μικροϋπολογιστών έχει επίσης την κοινή φύση του αιμοφόρου αγγείου, λεμφατικό σκάφος, μεταβολισμός το και ούτω καθεξής χάσμα οργάνωσης, επιδεικνύει επίσης τα μερικά χαρακτηριστικά του μεταβολισμού παρεγχυμάτων στα εσωτερικά όργανα.

 

Μετά από έχει συνεχίσει τη μορφή και τη ρευστή κρατική παρατήρηση, αλλά και πρέπει να συνεχίσει την παρατήρηση στον όρο περιφέρειας:

1.Seeps έξω: αναφέρεται, στο αιμοφόρο αγγείο, εμφανίζεται το φαινόμενο για τον τοίχο σωλήνων αίματος διαπερατότητας συστατικών πλάσματος αίματος υπερβολικά και η συσσώρευση στην περιφέρεια του τριχοειδούς αγγείου αίματος, είναι μια από τις κοινές αλλαγές κυκλοφορίας μικροϋπολογιστών. Χαρακτηριστικό: Το χάσμα περιφέρειας ansa αιμοφόρων αγγείων επεκτείνεται, και φωτεινός Η εικόνα του ansa αιμοφόρων αγγείων είναι συγκεχυμένη, το μήκος μειώνει.

2.Hemorrhage: φαινόμενο για τα κόκκινα φύλλα κυττάρων αίματος στο αιμοφόρο αγγείο έξω.

Πρέπει να διακρίνετε την αιμορραγία που η σάρκα που τυλίγεται ή άλλος μη παράγοντας παθογένεσης δημιουργεί, εάν η αιμορραγία διαρροής, ο κύριος λόγος είναι τριχοειδής ζημία τοίχων αίματος, προκαλεί hyperfunction διαπερατότητας και τις αλλαγές ροής αίματος και ούτω καθεξής.

 

Τεχνικές παράμετροι:

 

Ενίσχυση μικροσκοπίων ≥600 χρόνοι
Ενσωματωμένα εικονοκύτταρα καμερών 380000 εικονοκύτταρα
Πηγή φωτός Οδηγήσεις
Φωτεινότητα της πηγής φωτός ≥ 600cd/m2
Στάδιο X-$L*Y διπλό σύνθετο μηχανικό στάδιο στρώματος
nailfold όργανο ελέγχου μικροσκοπίων μικροκυκλοφορίατος όργανο ελέγχου 10inch περιλαίμιων LCD (4:3)
Input&Output ΣΥΝΕΧΉΣ παραγωγή DC12V, 2A εισαγωγής 100~240V 50/60Hz εναλλασσόμενου ρεύματος
Συσκευασία μικροσκοπίων Κιβώτιο αργιλίου (μέγεθος 34*29*20cm)

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

1. σε 5 δευτερόλεπτα μπορεί να παρατηρηθεί στη microvascular κυκλοφορία, απλή λειτουργία και γρήγορα
2. που η μικροσκοπική εικόνα είναι σταθερή, σαφής, δεν τινάζουν
3. 500 φορές η μικροκυκλοφορία ενός αφιερωμένου υψηλής ευκρίνειας φακού του μικροσκοπίου
. φορητό υπερβολικά ελαφρύ σχέδιο 4, έτσι ώστε η παρατήρηση περισσότερης κινητικότητας
5. με τη ρόδα μικροϋπολογιστής-εστίασης, ελεύθερη να ρυθμίσει το μήκος εστίασης, η χρήση περισσότερης ευκολίας
κρύα πηγή φωτός 6. ενσωματωμένων οδηγήσεων φακών, ακριβής φωτισμός προβολής σε ένα αντικείμενο
7. που χρησιμοποιούν το μη καταπατητικό τρόπο, για να παρατηρήσει τη μικροκυκλοφορία του ανθρώπινου σώματος εγκαίρως
8. που παρατηρούν τη μικροκυκλοφορία για οποιοδήποτε μέρος του ανθρώπινου σώματος.

 

Εφαρμογή:

1. ακραία παρατήρηση μικροκυκλοφορίατος τοίχων καρφιών
. δερματική ακραία παρατήρηση μικροκυκλοφορίατος 2
. παρατήρηση μικροκυκλοφορίατος γλωσσών 3
4. η auricle ακραία παρατήρηση μικροκυκλοφορίατος
παρατήρηση μικροκυκλοφορίατος 5. χειλιών
6. τα άλλα μέρη της μικροκυκλοφορίατος παρατηρηθείσας
7. αδένες ιδρώτα παρατηρηθε'ντες
8. θυλάκια τρίχας παρατηρηθε'ντα
. δοκιμή αποδοτικότητας μικροκυκλοφορίατος προϊόντων ξυλάνθρακα μπαμπού 9
10.far- υπέρυθρη δοκιμή αποδοτικότητας μικροκυκλοφορίατος προϊόντων
11. η μικροκυκλοφορία τιτανίου γερμανίου της ανίχνευσης απόδοσης αγαθών
12.ore ανίχνευση αποδοτικότητας μικροϋπολογιστής-κύκλων προϊόντων.

 

Διανεμημένο σχέδιο για το τριχοειδές αγγείο αίματος πτυχών καρφιών δάχτυλων

 

Η παρατήρηση για την κυκλοφορία μικροϋπολογιστών πτυχών καρφιών είναι κυρίως από τρεις πτυχές, συμπεριλαμβανομένης της μορφής, το ρευστό κράτος και την περίμετρο ansa αιμοφόρων αγγείων.

Κανονικό κράτος: Η τριχοειδής ρύθμιση αίματος πτυχών καρφιών τακτοποιημένη, διανομή ακόμα και, το ansa αιμοφόρων αγγείων είναι σαφώς ευδιάκριτη.

Ανώμαλο κράτος: Η αναταραχή ρύθμισης, ansa αιμοφόρων αγγείων συγκεχυμένο, είναι δυνατή λόγω του ελλείμματος οξυγόνου, το ρεύμα αίματος που εμποδίζεται, οι ασιατικές αιτίες υγείας και ούτω καθεξής.

 

Τριχοειδής παραγωγή ενίσχυσης DC12V 2A μικροσκοπίων 600X μικροκυκλοφορίατος αίματος 1

 

Μορφή του ansa αιμοφόρων αγγείων:

(1) η κανονική μορφή συμπαθεί το συνδετήρα τρίχας, εξαιρετικά για την επικάλυψη και ανώμαλος, ο επικαλύπτοντας αριθμός αναλογίας δεν πρέπει να ξεπεράσει 30%, ο ανώμαλος δεν πρέπει να ξεπεράσει 10%.

(2) ανώμαλο αιμοφόρο αγγείο:

Εξηγημένος: 1$ος, το αιμοφόρο αγγείο της ασθένειας καρδιών και εγκεφάλου, ο διαβήτης, το desmosis και ούτω καθεξής, με την ασθένεια συνόλων συμβάσεων ή η μερική πληγή μόλυνσης και σάρκας μυκήτων και άλλη ασθένεια οργάνωσης είναι εύκολο να εμφανιστεί το αιμοφόρο αγγείο για να είναι ανώμαλη

2$ος, όταν arteriosclerosis, διαβήτης με σοβαρό ανώμαλο, και η αναλογία υπερβολική ιδιαίτερα.

η 3$η, ασθένεια κολλαγόνων, ασθένεια Reynold, νεύρωση, η παραλλαγή του αιμοφόρου αγγείου αυξάνεται.

 

Περιφέρεια του ansa αιμοφόρων αγγείων

Μετά από έχει συνεχίσει τη μορφή και τη ρευστή κρατική παρατήρηση, αλλά και πρέπει να συνεχίσει την παρατήρηση στον όρο περιφέρειας:

1. Διαρρέει έξω: αναφέρεται, στο αιμοφόρο αγγείο, εμφανίζεται το φαινόμενο για τον τοίχο σωλήνων αίματος διαπερατότητας συστατικών πλάσματος αίματος υπερβολικά και η συσσώρευση στην περιφέρεια του τριχοειδούς αγγείου αίματος, είναι μια από τις κοινές αλλαγές κυκλοφορίας μικροϋπολογιστών. Χαρακτηριστικό: Το χάσμα περιφέρειας ansa αιμοφόρων αγγείων επεκτείνεται, και φωτεινός Η εικόνα του ansa αιμοφόρων αγγείων είναι συγκεχυμένη, το μήκος μειώνει.

2. Αιμορραγία: φαινόμενο για τα κόκκινα φύλλα κυττάρων αίματος στο αιμοφόρο αγγείο έξω.

Πρέπει να διακρίνετε την αιμορραγία που η σάρκα που τυλίγεται ή άλλος μη παράγοντας παθογένεσης δημιουργεί, εάν η αιμορραγία διαρροής, ο κύριος λόγος είναι τριχοειδής ζημία τοίχων αίματος, προκαλεί hyperfunction διαπερατότητας και τις αλλαγές ροής αίματος και ούτω καθεξής.

 

Εξεταστικοί όροι:

1) Ελέγξτε τη θερμοκρασία δωματίου και την υγρασία. Θερμοκρασία δωματίου και υγρασία

πρέπει να κρατηθείτε σχετικά σταθερός. η θερμοκρασία δωματίου πρέπει να διατηρηθεί στο 22-24 βαθμό, σχετική υγρασία για 70%

2) ο ασθενής παίρνει γενικά τα καθίσματα, κρατά το ύψος του χεριού το ίδιο πράγμα με την καρδιά

3) Προετοιμασία του ελαίου παραφίνης ή του ελαίου κέδρων. Πτώση 2 πτώσεις στο nailfold δέρμα. (Ο σκοπός αποδεικνύεται ελαφρύς

η μετάδοση, και μειώνει το δέρμα που διασκορπίζει)

4)Να εξετάσει είναι γενικά το πρωί ή το απόγευμα, και η αναθεώρηση πρέπει συγχρόνως κάθε μέρα.

5) ο ασθενής πρέπει

a.Avoiding έντονη δραστηριότητα ή χειρωνακτική εργασία μέσα σε μια ώρα πρίν εξετάζει

b. Πάρτε ένα υπόλοιπο περίπου 15-30 λεπτά πρίν εξετάζει

c.Can να μην πάρει οποιοδήποτε φάρμακο που έχει επιπτώσεις στα καρδιαγγειακά σκάφη πρίν εξετάζει

d. Δεν καπνίζει, δεν πλένει τα χέρια ή τρώει μέσα σε μια ώρα πρίν εξετάζει

e.Pay προσοχή στην επιρροή του θηλυκού εμμηνορροϊκού

 

Τριχοειδής παραγωγή ενίσχυσης DC12V 2A μικροσκοπίων 600X μικροκυκλοφορίατος αίματος 2
 

Συσκευασία & ναυτιλία

  1. 1 pc/box. Παραδώστε από Shenzhen, Guangdong.

  2. FedEx/DHL/UPS/TNT για τα δείγματα, από σπίτι σε σπίτι

  3. Αεροπορικώς ή θαλασσίως για τα αγαθά batch, για FCL Λήψη λιμένων αερολιμένων

  4. Πελάτες που διευκρινίζουν τις αποστολείς φορτίου ή τις διαπραγματεύσιμες μεθόδους ναυτιλίας!

  5. Χρόνος παράδοσης: 2-5 ημέρες για τα δείγματα 5-7 ημέρες για τη μαζική διαταγή.
    Κανονικός που συσκευάζεται από το κιβώτιο χαρτοκιβωτίων, μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με την ποσότητα διαταγής.

 

Υπηρεσία και εξουσιοδότηση
 
Α. περίοδος εξουσιοδότησης
Η εξουσιοδότησή μας περιλαμβάνει τη συντήρηση των δυσλειτουργιών υλικής και τεχνολογίας κατασκευής μέσα σε δέκα τρεις μήνες από την ημερομηνία που αγοράζετε τη μηχανή μας.
 
Β. περιορισμός
Εάν η μηχανή δεν χρονολογείται, θα είμαστε ανίκανοι να σας παρέχουμε η υπηρεσία. Δεν θα φέρουμε οποιαδήποτε ευθύνη εάν οποιαδήποτε ζημία που προκαλείται από τα εξής: Ζημία που προκαλείται από την πυρκαγιά, το σεισμό, τις ταραχές, ή οποιαδήποτε ανωτέρα βία. Τυχαία ζημία όπως η διακοπή της επιχείρησης και η απώλεια επιχειρησιακού οφέλους συμπεριλαμβανομένης της απώλειας που προκαλείται με τη χρησιμοποίηση της μηχανής, δαπάνες που αυξάνονται από την αντικατάσταση, την εγκατάσταση και την υπηρεσία, ή τις αξιώσεις οποιωνδήποτε άλλωνδήποτε μηχανών των πελατών σας.
 
Γ. πρόβλημα ναυτιλίας
Εάν βρίσκετε υπάρχει κάτι λανθασμένο ανοίγοντας τη συσκευασία, παρακαλώ ελάτε σε επαφή με το χρόνο ναυτιλιακής εταιρίας καταρχάς, και οι δύο από μας πρέπει να συζητήσουν με τη σχετική ναυτιλιακή εταιρία για να λύσουν το πρόβλημα. Συγχρόνως, θα κάνουμε τη σχετική βοήθεια για σας.
 
Στείλετε τις λεπτομέρειες έρευνάς σας στον κάτωθι, ο κρότος «στέλνει» τώρα!
 
Η υπηρεσία cOem πρόσφερε, υπηρεσία σχεδίου προσφερθείσα, ετικέτα αγοραστών προσφερθείσα.

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : +86-13631598551
Φαξ : 86-755-29500529
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)