Φορητή χαμηλού επιπέδου ανακούφιση 808nm 650nm πόνου συσκευών λέιζερ θεραπεύοντας για το σώμα
1
MOQ
negotiable
τιμή
Handheld Low Level Laser Healing Device Pain Relief 808nm 650nm For Body
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Guangdong, Κίνα (Ηπειρωτική)
Μάρκα: SSCH
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: GY-L789
Υψηλό φως:

θεραπεία λέιζερ για τον πόνο

,

εξοπλισμός θεραπείας λέιζερ

Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: Εξωτερική συσκευασία: 38.3*28.6*20.5cm, 4.6kg/pc
Χρόνος παράδοσης: 5-7 εργάσιμες ημέρες μετά από την πληρωμή που επιβεβαιώνεται
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, Paypal
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 κομμάτια το μήνα
Προδιαγραφές
Κυρίως λέιζερ: 810nm (1pc)
Θερμοκρασία περιβάλλοντος: 5 Κέλσιος - 40 Κέλσιος
Σχετική υγρασία: ≤ 80%
Ελαφρύ μήκος κύματος ένδειξης ελέγχων: 650nm (6pcs)
Τελική παραγωγή λέιζερ: 500mW
Ανεφοδιασμός ηλεκτρικής δύναμης: 110V-220V, 50/60Hz
Καθαρό βάρος: 5 KG
Εγγύηση: ένα έτος
Περιγραφή προϊόντων

2019 φορητή χαμηλού επιπέδου λέιζερ θεραπείας συσκευών πόνου θεραπεία 808nm και 650nm λέιζερ ανακούφισης κρύα για τον πόνο σώματος

 

Προδιαγραφή

 

Στοιχείο Περιγραφή
Πρότυπος αριθμός Ssch-L789
Μέσο λέιζερ GaAlAs-ημιαγωγός
Τελική δύναμη παραγωγής λέιζερ 500mW
Κυρίως μήκος κύματος παραγωγής λέιζερ 810nm (1PCS)
Ελαφρύ μήκος κύματος ένδειξης ελέγχων 650nm (6PCS)
Περιβαλλοντική θερμοκρασία 5º γ-40º Γ
Σχετική υγρασία ≤ 80%.
Ανεφοδιασμός ηλεκτρικής δύναμης 110V-220V, 50/60Hz
Καθαρό βάρος 5kg

 

Η επεξεργασία έχει τα χαρακτηριστικά όπως κατωτέρω:

1. Φυσικός & φάρμακο ελεύθεροι

2. Μη καταπατητικός
3. Ιδιαίτερα αποτελεσματικός
4. Μη-πλευρά - αποτελέσματα.

 

Εφαρμογές:

1. Κλινική πόνου, όπως ο μαλακός τραυματισμός ιστού, ο πόνος τακουνιών, το οξύ οσφυικό διάστρεμμα μυών, το scapulohumeral periarthritis, ο δύσκαμπτος λαιμός, ο αγκώνας αντισφαίρισης, αυχενικό spondylosis, η γόνατο-κοινή ασθένεια του ηλικιωμένου ανθρώπου, η rheumatoid αρθρίτιδα, ο νευροπαθής πόνος, η θεραπεία πληγών, η τοπική μόλυνση, η χρόνια φαρυγγίτιδα, κ.λπ.

2. Τα προβλήματα των γυναικών, όπως η πυελική ανάφλεξη, annexitis, dysmenorrhea, ανάφλεξη του κόλπου φαγουρίζουν, mammitis, θεραπεία πληγών, κ.λπ. (σημείωση: το όργανο πόνος-ανακούφισης λέιζερ νοσοκομείων είναι καταλληλότερο για την ιδιωτική θέση).

3. Ασθένεια δερμάτων, όπως η αλλεργικά δερματίτιδα, το thromboangiitis obliterans, 15 το neurodermatitis, έρπης zoster και μετά από τον πόνο έρπη zoster, erysipelas, την εξέλκωση, το έκζεμα, το δερματικό κνησμό, κ.λπ.

4. Δερματολογία, όπως ο πρησμένος, κρύος τραυματισμός, το ζεμάτισμα, η ακμή, alopecia το areata, alopecia, η μεταμόσχευση δερμάτων, κ.λπ.

 

Επιλέγουμε τη δύναμη βασισμένη στα κάτωθι σημεία:
Επιλέξτε το λέιζερ υψηλής δύναμης (300~500mW), όπως η πίεση μυών, αθλητικός τραυματισμός, αυχενικό spondylosis, προεξοχή του οσφυικού ενδοσπονδυλικού δίσκου (μόνο ισχύστε για το αρχικό στάδιο), αγκώνας αντισφαίρισης, scapulohumeral periarthritis, rheumatoid κοινός πόνος, μαλακός τραυματισμός ιστού, painfulheel
Λέιζερ δύναμης Choosemiddle (200-400mW), όπως το prosopalgia, πυελική ανάφλεξη, prostatitis (όργανο νοσοκομείων που εφαρμόζεται οι περισσότεροι, χρήση οργάνων εγχώριας χρήσης επίσης)
Επιλέξτε τις χαμηλού επιπέδου ασθένειες δερμάτων λέιζερ (100-250mW), κάποια ευαίσθητη θέση όπως το πρόσωπο, λαιμός.

Οι κοινοί μαλακοί τραυματισμοί ιστού περιλαμβάνουν: Bursitis — ανάφλεξη ενός Bursa (σάκοι που περιβάλλουν τις ενώσεις) που οφείλεται στην κατάχρηση ή την επαναλαμβανόμενη πίεση. Μώλωπας — ένας μώλωπας μυών που προκύπτει από ένα άμεσο χτύπημα. Μυς Sprains — μια ζημία έναντι ενός συνδέσμου ή κοινή κάψα από.

 

Τι είναι μαλακοί τραυματισμοί ιστού;

Οι μαλακοί τραυματισμοί ιστού περιλαμβάνουν τους μυς, τους τένοντες, ή τους συνδέσμους των διάφορων περιοχών του σώματος. Οι κοινοί μαλακοί τραυματισμοί ιστού περιλαμβάνουν:

 • Bursitis — ανάφλεξη ενός Bursa (σάκοι που περιβάλλουν τις ενώσεις) που οφείλεται στην κατάχρηση ή την επαναλαμβανόμενη πίεση
 • Μώλωπας — ένας μώλωπας μυών που προκύπτει από ένα άμεσο χτύπημα
 • Μυς Sprains — μια ζημία έναντι ενός συνδέσμου ή κοινή κάψα από
 • Πιέσεις μυών — τραυματικό τέντωμα ή δάκρυ σε έναν μυ, τον τένοντα, ή μια συνδεδεμένη ομάδα μυών και τενόντων
 • Τενοντίτιδα — ανάφλεξη ή ενόχληση ενός τένοντα (ή της θήκης που καλύπτει το) από την κατάχρηση ή την επαναλαμβανόμενη πίεση

 

Παράγοντες κινδύνου για Sprains & τις πιέσεις

 • Ένα κομμάτι ή ένας κόμβος επί του τόπου του τραυματισμού
 • Ανικανότητα να αντεχτεί το βάρος
 • Κοινή αστάθεια
 • Περιορισμένη σειρά της κίνησης
 • Περιορισμός ή σπασμοί μυών
 • Αδυναμία μυών
 • Πόνος
 • Διόγκωση
 • Ορατός μωλωπισμός

 

Πώς να αποτρέψει Sprains, τις πιέσεις, & τους μαλακούς τραυματισμούς ιστού

Αν και οι μαλακοί τραυματισμοί ιστού μπορούν να είναι πολύ επίπονοι και αποδιοργανωτικοί στο πρόγραμμά σας ως αθλητή, πολλοί μαλακοί τραυματισμοί ιστού είναι ευτυχώς αποτρέψιμοι. Η εμμονή στις ακόλουθες στρατηγικές θα βοηθήσει να κρατήσει το σώμα σας στην κορυφή του παιχνιδιού της:

 • Ισορροπώντας κατάρτιση δύναμης, καρδιαγγειακή άσκηση, και ασκήσεις ευελιξίας
 • Διαγώνιος-κατάρτιση με ποικίλες δραστηριότητες
 • Σχέδιο οι περίοδοι ανάπαυσης και χρόνου μακριά από τη σωματική δραστηριότητα
 • Παραμονή ενυδατωμένος
 • Παίρνοντας το χρόνο να θερμάνει επαρκώς πριν από τις δραστηριότητες και να δροσίσει κάτω κατόπιν
 • Χρησιμοποίηση του σωστού εξοπλισμού με την κατάλληλη τακτοποίηση (μηχανή ανακούφισης πόνου λέιζερ)

Οι μαλακοί τραυματισμοί ιστού μπορούν να προκύψουν και από τις οξείες και χρόνιες αιτίες. Οι οξείς τραυματισμοί οφείλονται στο ξαφνικό τραύμα, όπως η πτώση, η ολίσθηση, το στρίψιμο, ή η στήριξη ενός χτυπήματος. Οι μώλωπες, sprains, και οι πιέσεις θεωρούνται οξείς μαλακοί τραυματισμοί ιστού.

Οι χρόνιοι τραυματισμοί είναι το αποτέλεσμα επανειλημμένα να χρησιμοποιήσουν μια ένωση ή μυς χωρίς επαρκές υπόλοιπο μέσα - μεταξύ των περιόδων χρήσης. Το Bursitis και η τενοντίτιδα είναι χρόνιοι μαλακοί τραυματισμοί ιστού. Αυτοί οι τύποι τραυματισμών μπορούν κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης περιόδου του χρόνου.

 

Κοινά συμπτώματα των μαλακών τραυματισμών ιστού

Οποιοσδήποτε αθλητής πρέπει να είναι σε θέση να αναγνωρίσει τα συμπτώματα ενός μαλακού τραυματισμού ιστού. Να κάνει έτσι θα επιτρέψει σε σας για να επιδιώξει την επεξεργασία προτού να σας επιδεινώσει η ζημία και να αναγκάσει για να ξοδεψει το χρόνο μακρυά από τον αθλητισμό σας. Να είστε βέβαιος να έρθει σε επαφή με έναν γιατρό εάν δοκιμάζετε οποιων δήποτε από τα ακόλουθα συμπτώματα, επειδή μπορούν να δείξουν έναν μαλακό τραυματισμό ιστού:

 

Φυσικά αποτελέσματα θεραπείας λέιζερ:
● Παραγωγή αύξησης του ATP (τριφωσφορικό άλας αδενοσίνης).
● Κυψελοειδής μεταβολισμός αύξησης.
● Παραγωγή κολλαγόνων αύξησης.
● Ενζυμική παραγωγή αύξησης.
● Σύνθεση αύξησης ε
● Καλύτερη ροή αίματος.
● Καλύτερη λεμφατικοη ροή και αποξήρανση.
● Αποβάλτε την ανάφλεξη.

Η μηχανή ανακούφισης πόνου λέιζερ αποτελείται από τον κεντρικό υπολογιστή, τον έλεγχο, το ηλεκτροφόρο καλώδιο και τα προστατευτικά δίοπτρα. Ο έλεγχος, κάλυψη, κουμπιά, καλώδιο ελέγχων, εξωτερικοί συνδετήρες είναι και ούτω καθεξής όλοι που γίνονται από πλαστικό ABS λαστιχένιων, μη τοξικών και κανένα παρενεργειών ιατρικής μόνωσης. Η προστατευτική επαφή χαλιών και επιδέσμων ελέγχων με το ανθρώπινο σώμα άμεσα, λιγότερο από 30 λεπτά. Είναι ένα είδος βραχυπρόθεσμης επαφής. Το προστατευτικοί χαλί και ο επίδεσμος ελέγχων έχουν περάσει τη βιολογική δοκιμή συμβατότητας έτσι που είναι αβλαβείς στο ανθρώπινο σώμα. Τα προστατευτικά προστατευτικά δίοπτρα παρέχονται για να αποφύγουν την ακτινοβόληση λέιζερ στα μάτια, που μειώνουν τον κίνδυνο ζημίας ματιών.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα μηχανών ανακούφισης πόνου λέιζερ:
Φυσικός & drugfree
Μη καταπατητικός
Highlyeffective
Μη-δευτερεύων-επιδράσεις.
Αποτελέσματα μηχανών ανακούφισης πόνου λέιζερ:
Παραγωγή αύξησης του ATP (AdenosineTriphosphate).
Αύξηση κυψελοειδής
Κολλαγόνο αύξησης
Ένζυμο αύξησης
Esynthesis αύξησης
Καλύτερο αίμα
Καλύτερη λεμφατικοη ροή και
Eliminateinflammation.

 

Ενδείξεις της χρήσης:

Η ενέργεια εκπεμπόμενη παρέχει την προσωρινή αύξηση στη μικροκυκλοφορία, την προσωρινή ανακούφιση του τοπικού μυός και των κοινών πόνων, τους πόνους και την ακαμψία, χαλάρωση των μυών Τους σπασμούς μυών, το δευτερεύοντες πόνο και την ακαμψία που συνδέονται για με την αρθρίτιδα. Αυτή η μηχανή του οργάνου ανακούφισης πόνου λέιζερ είναι βασισμένη στο λέιζερ που η φυσική θεραπεία, χρησιμοποιείται ως βοηθητική θεραπεία για οξύ και τα χρόνια αρρώστια, το νευροπαθή πόνο και τη δυσλειτουργία, τον οξύ και χρόνιο αθλητικό τραυματισμό, το ρευματισμό/τα rheumatis, τις μολυσματικές & μη μολυσματικές ασθένειες κ.λπ. ανάφλεξης και δερμάτων.


Αντενδείξεις:
Αυτό το όργανο δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί στους ασθενείς που πάσχουν από την κακοήθη ασθένεια όγκων, δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί στο μέρος ανθρώπινων σωμάτων του ματιού και του θυροειδή, και δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί στην κοιλία και τη lumbosacral θέση των εγκύων γυναικών.
Το όργανο ανακούφισης πόνου λέιζερ είναι μια επαναστατική επιλογή επεξεργασίας που συνδυάζει τη ακτίνα λέιζερ 810nm και 650nm για να παρέχει όχι μόνο τη γρήγορη ανακούφιση πόνου από όλα τα είδη ασθενειών πόνου από την πλάτη, τον ώμο, τον αστράγαλο, τον καρπό, το λαιμό, τον αγκώνα ή το γόνατο, αλλά και τη μόνιμη ανακούφιση πόνου από τις μακροπρόθεσμες ασθένειες συχνά αρμόδιες για τα έτη βασάνου. Αυτό που είναι περισσότερος, αυτό είναι εύκολο και κατάλληλο να χρησιμοποιηθεί.

 

Υπηρεσία μεταπωλήσεων

 

Υπηρεσία και εξουσιοδότηση

Η Co. Shenzhen guangyang zhongkang, ΕΠΕ αφιερώνεται στην παροχή καινοτόμο, τα ποιοτικά προϊόντα και την άριστη εξυπηρέτηση πελατών. Εάν τοποθετείτε μια διαταγή, ψάχνοντας τη τεχνική υποστήριξη ή έχει ακριβώς μια βασική ερώτηση, απάντηση σε σας μέσα σε 24 ώρες και θα προσπαθήσουμε να σας φέρουμε το πιό υψηλό επίπεδο υποστήριξης. Παρακαλώ ελάτε σε επαφή με την υπηρεσία επιχείρησής μας   

 

Α. περίοδος εξουσιοδότησης

Η εξουσιοδότησή μας περιλαμβάνει τη συντήρηση των δυσλειτουργιών υλικής και τεχνολογίας κατασκευής μέσα σε ένα έτος από την ημερομηνία που αγοράζετε τη μηχανή μας.

 

Β. περιορισμός

Εάν η μηχανή δεν χρονολογείται, θα είμαστε ανίκανοι να σας παρέχουμε η υπηρεσία. Δεν θα φέρουμε οποιαδήποτε ευθύνη εάν οποιαδήποτε ζημία που προκαλείται από τα εξής:

Ζημία που προκαλείται από την πυρκαγιά, το σεισμό, τις ταραχές, ή οποιαδήποτε ανωτέρα βία.

Τυχαία ζημία όπως η διακοπή της επιχείρησης και η απώλεια επιχειρησιακού οφέλους συμπεριλαμβανομένης της απώλειας που προκαλείται με τη χρησιμοποίηση της μηχανής, δαπάνες που αυξάνονται από την αντικατάσταση, την εγκατάσταση και την υπηρεσία, ή τις αξιώσεις οποιωνδήποτε άλλωνδήποτε μηχανών των πελατών σας.

 

Γ. πρόβλημα ναυτιλίας

 Εάν βρίσκετε υπάρχει κάτι λανθασμένο ανοίγοντας τη συσκευασία, παρακαλώ ελάτε σε επαφή με το χρόνο ναυτιλιακής εταιρίας καταρχάς, και οι δύο από μας πρέπει να συζητήσουν με τη σχετική ναυτιλιακή εταιρία για να λύσουν το πρόβλημα. Συγχρόνως, θα κάνουμε τη σχετική βοήθεια για σας.

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : +86-13631598551
Φαξ : 86-755-29500529
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)