Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Michael Liu

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-13631598551

Free call

θεραπευτικός εγκέφαλος Photobiomodulation Photomedicine 810nm Nir για τη βελτίωση γνώσης

Ποσότητα παραγγελίας min : 1 Τιμή : USD 1500-1980 pcs
Συσκευασία λεπτομέρειες : 1pc/single paperbox, μέγεθος συσκευασίας: 16.5*9.5*6.5 εκατ., βάρος: 334g Χρόνος παράδοσης : 5-7 ημέρες μετά από να λάβει την πληρωμή
Όροι πληρωμής : T/T, Western Union, MoneyGram, PayPal Δυνατότητα προσφοράς : 3000 PC το μήνα
Τόπος καταγωγής: Κίνα (ηπειρωτική χώρα) Μάρκα: SSCH
Πιστοποίηση: CE Αριθμό μοντέλου: GY-pdt-1

Λεπτομερής ενημέρωση

Όνομα στοιχείων: Κράνος photobiomodulation εγκεφάλου Συχνότητα: 1Hz-20000Hz
Δύναμη: 24 mW/cm2 Εξουσιοδότηση: Ένα έτος
Χρώμα: Λευκό/ο Μαύρος Οδηγημένη δύναμη: 60 MW
Επεξεργασία: Κτύπημα, εγκέφαλος Injuiry Επίδραση: Προωθήστε την κυκλοφορία αίματος, αντιαναφλεκτική
Ποσότητα οδηγήσεων: 256
Υψηλό φως:

Θεραπευτικό κράνος Photobiomodulation εγκεφάλου Nir

,

810nm κράνος Photobiomodulation εγκεφάλου μήκους κύματος

,

Κράνος Photobiomodulation εγκεφάλου βελτίωσης γνώσης

Περιγραφή προϊόντων

 

Έναντι άλλης μεθόδου θεραπείας, όπως τα φάρμακα, η ελαφριά θεραπεία δεν είναι ο τρόπος ασφαλέστερων και κανένας παρενεργειών για τη θεραπεία.
Η ελαφριά θεραπεία ήταν γνωστή στον ιατρικό τομέα για πολύ καιρό, ειδικά για το κόκκινο φως και τις υπέρυθρες ακτίνες.


Όλοι οι πελάτες μας αισθάνονται το καλό πνεύμα και άνετος μετά από να χρησιμοποιήσουν.


Οι εργασίες συσκευών μας με τις υπέρυθρες ακτίνες 810nm, αυτό μπορούν να επεκταθούν μέσω του κρανίου στον εγκέφαλο, προσφέρουν μια μοναδική σειρά νευρολογικών οφελών. Συνήθως χρησιμοποιείται για τη μεταχείρηση των μεταστατικών τραυμάτων στους βαθιούς ιστούς καθώς επίσης και στα κόκκαλα. Και επίσης χρησιμοποιείται για την απεικόνιση καρκινικών κυττάρων, καθώς επίσης και την καταστροφή κυττάρων όγκων κυκλοφορίας ανίχνευση και.


1.The μήκος κύματος 810 NM έχει τη δυνατότητα να επεκταθεί μέσω του κρανίου στον εγκέφαλο, που προωθεί την αποκατάσταση από τον τραυματικό τραυματισμό εγκεφάλου και που μειώνει τη μακροπρόθεσμη ζημία νεύρων.
2.810nm το μήκος κύματος μπορεί να βοηθήσει τους ασθενείς με τη βαριές κατάθλιψη και την ανησυχία
3. Το φως NIR απορροφάται από την οξειδάση κυτοχρωμάτων Γ στα μιτοχόνδρια.
4. Αυξανόμενη ροή αίματος, ενέργεια, neuroprotection και λιγότερη ανάφλεξη.
5. θεραπεύουν τις τραυματικές (κτύπημα, TBI), neurodegenerative και ψυχιατρικές ασθένειες.

 

 

FAQ του κράνους θεραπείας Photobiomodulation:

Πόσο συχνά ένα πρόσωπο χρησιμοποιεί το κράνος;


Για τα μακροπρόθεσμα χρόνια αρρώστια, όπως οι εκφυλιστικές ασθένειες, η συνιστώμενη πορεία της θεραπείας είναι 3-6 μήνες.
Για τα βραχυπρόθεσμα συμπτώματα, όπως η διάσειση, η ημικρανία, η κατάθλιψη, κ.λπ., η συνιστώμενη πορεία της επεξεργασίας είναι 1-3 μήνες.
Σύμφωνα με τη δριμύτητα των συμπτωμάτων του ασθενή, χρησιμοποιήστε 4-6 φορές εβδομαδιαίως, 1-2 φορές ημερησίως. Στην αρχή της θεραπείας, συστήνεται να δοθεί στον ασθενή μια διαδικασία της προσαρμογής. Περίπου η ένταση και ο χρόνος δύναμης, εσείς μπορούν να αρχίσουν από 25%, 12 λεπτά. Βαθμιαία αυξήστε την ένταση και το χρόνο δύναμης βαθμιαία. Μετά από το adapation μια περίοδος, μπορεί να χρησιμοποιήσει την ένταση 75-100% για 24-30 λεπτά.

 

Πόσο καιρό για να θέσει το χρονόμετρο;
Μπορείτε να επιλέξετε 6 λεπτά – 12 λεπτά – 18 λεπτά – 24 λεπτά – 30 λεπτά

 

Είναι το υπέρυθρο LEDs σας κοντινό υπέρυθρος;
Το πρότυπό μας είναι κοντά στις υπέρυθρες ακτίνες με 810nm.

 

Γιατί χρησιμοποιείτε ένα μίγμα των κόκκινων οδηγήσεων και των υπέρυθρων οδηγήσεων; Γιατί είναι κόκκινοι;
Χρησιμοποιούμε 256pcs κοντά στο υπέρυθρο φως για τη θεραπεία. Υπάρχει κόκκινο 4 PC που οδηγείται για την οδηγία, να παρουσιάσει σας τη συσκευή λειτουργεί. Μερικές φορές η κοντινή υπέρυθρη ακτίνα πρόκειται μετά βίας να δει από τα μάτια, έτσι το κόκκινο φως ακριβώς για την οδηγία, όχι για τη λειτουργία θεραπείας.

 

Έχετε διαπιστώσει ότι η μηχανή σας είναι σε θέση να διαπεράσει πραγματικά τον εγκέφαλο;
Ναι, έχουμε πολλή έρευνα για να αποδείξουμε αυτό το thoery που το φως 810nm μπορεί να διαπεράσει το Brian.

 

Πόσο βαθιά έχετε δει τις μηχανές σας που εξετάζονται για να διαπεράσουν μέσω του εγκεφάλου;
Το φως 810nm μπορεί να διαπεράσει το κρανίο και τις εργασίες μας για το κύτταρο νεύρων, και υπάρχει οξειδάση κυτοχρωμάτων Γ μέσα στα μιτοχόνδρια του κυττάρου, για να προωθήσει τη βιωσιμότητα κυττάρων.

 

Ποια συχνότητα;
Για το πρότυπο κουμπιών, η συχνότητα είναι 40Hz, για το πρότυπο οθόνης αφής, η συχνότητα είναι 1-20,000 Hz διευθετήσιμο.

 

Εισαγωγή


Το Photobiomodulation (PBM) περιγράφει τη χρήση του κόκκινου ή near-infrared φωτός που υποκινεί, που θεραπεύει, που αναπαράγει, και που προστατεύει τον ιστό που είτε έχει τραυματιστεί, εκφυλίζεται, ειδάλλως είναι σε κίνδυνο του θανάτου. Ένα από τα συστήματα οργάνων του ανθρώπινου σώματος που είναι πιό απαραίτητο στη ζωή, και η της οποίας βέλτιστη λειτουργία ανησυχεί για από την ανθρωπότητα γενικά, είναι ο εγκέφαλος.
Ο εγκέφαλος πάσχει από πολλές διαφορετικές αναταραχές που μπορούν να ταξινομηθούν σε τρεις ευρείς σχηματισμούς ομάδας: τραυματικά γεγονότα (κτύπημα, τραυματικός τραυματισμός εγκεφάλου, και σφαιρική ισχαιμία), εκφυλιστικές ασθένειες (άνοια, Alzheimer και Parkinson), και ψυχιατρικές διαταραχές (η κατάθλιψη, ανησυχία, ταχυδρομεί την τραυματική αναταραχή πίεσης). Υπάρχουν κάποια στοιχεία ότι όλοι αυτοί οι φαινομενικά διαφορετικοί όροι μπορούν να επηρεαστούν ευεργετικά με την εφαρμογή του φωτός στο κεφάλι. Υπάρχει ακόμη και η δυνατότητα ότι PBM θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τη γνωστική αύξηση στους κανονικούς υγιείς ανθρώπους.
Σε αυτήν την transcranial εφαρμογή PBM (tPBM), το near-infrared φως (NIR) εφαρμόζεται συχνά στο μέτωπο λόγω της καλύτερης διείσδυσης (καμία τρίχα, πιό μακροχρόνιο μήκος κύματος).


Η θεραπεία PBM αναπτύχθηκε περισσότερο από 50 χρόνια πριν εντούτοις, δεν υπάρχει ακόμα καμία κοινή συμφωνία για τις παραμέτρους και πρωτόκολλα για την κλινική αίτησή του. Μερικές ερευνητικές ομάδες έχουν συστήσει τη χρήση μιας πυκνότητας ισχύος λιγότερο από 100 mW/cm2 και μιας ενεργειακής πυκνότητας 4 έως 10 J/cm2 [11]. Άλλοι ομαδοποιούν συστήνουν τουλάχιστον 50 J/cm2 στην επιφάνεια ιστού [11]. Οι παράμετροι όπως το μήκος κύματος, την ενέργεια, την άνεση, τη δύναμη, την ακτινοβολία, τον τρόπο σφυγμού, τη διάρκεια επεξεργασίας, και το επαναληπτικό ποσοστό μπορούν να εφαρμοστούν σε ένα ευρύ φάσμα. Τα παρόντα προκαταρκτικά αποτελέσματά μας παρουσίασαν σαφή απάντηση εγκεφαλικού rSO2 σε σχέση με την υποκίνηση των οδηγήσεων. Εντούτοις, πρέπει να αναφερθεί ότι η θερμοκρασία αυξανόμενη σημαντικά, και αυτά τα αποτελέσματα πρέπει να ληφθούν υπόψη στις περαιτέρω μελέτες λεπτομερώς. Υπάρχει επίσης το γεγονός ότι οι ατελέσφορες μελέτες στα κύτταρα με την υψηλή μιτοχονδριακή δραστηριότητα εμφανίζονται να οφείλονται συχνότερα over-dosing απ'ό, τι στην κάτω από-χορήγηση της δόσης [11]. Επομένως, οι κλινικές μελέτες σχετικά με τις βέλτιστες δόσεις υποκίνησης είναι απαραίτητες.

 

Προτείνετε τις διαφορετικές συχνότητες για τα διαφορετικά είδη ασθενειών

Ασθένεια Χρόνος επεξεργασίας Συχνότητα επεξεργασίας
Εγκεφαλικό arteriosclerosis ανεπαρκές, ανεφοδιασμός αίματος στον εγκέφαλο 30 λεπτά 50 Hz
Ατροφία εγκεφάλου 30 λεπτά 40-50 Hz
Ασθένεια του Alzheimer (ΑΓΓΕΛΙΑ) 30 λεπτά 50 Hz
Παιδιά με τον αυτισμό 30 λεπτά 10-30 Hz
Εγκεφαλική θρόμβωση, εγκεφαλικό έμφραγμα 30 λεπτά 50 Hz
Lacunar έμφραγμα 30 λεπτά 50 Hz
Αποκατάσταση του τραυματικού τραυματισμού εγκεφάλου μετά από τη λειτουργία 30 λεπτά 30 Hz
Η περίοδος αποκατάστασης μετά από την εγκεφαλική δηλητηρίαση 30 λεπτά 30-50 Hz
Παιδιά με την εγκεφαλική παράλυση 20-30 λεπτά 5-15 Hz
Parkinson ασθένεια 30 λεπτά 30-50 Hz
Κατάθλιψη 20-30 λεπτά 50 Hz
Διανοητηκές διαταραχές 20-30 λεπτά 30-50 Hz
Αϋπνία 20-30 λεπτά 5-15 Hz
Νευρικός πονοκέφαλος 20-30 λεπτά 20-40 Hz
Υψηλή πίεση αίματος 20-30 λεπτά 5-15 Hz
Ασθένεια κούρασης εγκεφάλου 20-30 λεπτά 30 Hz
Απώλεια μνήμης 20-30 λεπτά 30 Hz
Neurasthenia 20-30 λεπτά 5-20 Hz
Σχιζοφρένια 20-30 λεπτά 5-20 Hz

Προδιαγραφές

 

Όνομα Μηχανή Photobiomodulation εγκεφάλου
Πρότυπο GY-PDT1
Μήκος κύματος οδηγήσεων 810 NM/1070nm
Οδηγημένη ποσότητα 256pcs
Δύναμη (συνολικό κράνος) 15 W
Δύναμη (οδηγήσεις μια) 60 MW
Δύναμη 24 mW/cm2
Πιστοποιητικό CE, FDA
COem Υποστήριξη
Χρώμα Λευκό/ο Μαύρος
Χρόνος επιλογής 6-12-18-24-30 λεπτά

Τι είναι Photobiomodulation;


Το Photobiomodulation (PBM) περιγράφει τη χρήση του κόκκινου ή near-infrared φωτός που υποκινεί, που θεραπεύει, που αναπαράγει, και που προστατεύει τον ιστό που είτε έχει τραυματιστεί, εκφυλίζεται, ειδάλλως είναι σε κίνδυνο του θανάτου. Ένα από τα συστήματα οργάνων του ανθρώπινου σώματος που είναι πιό απαραίτητο στη ζωή, και η της οποίας βέλτιστη λειτουργία ανησυχεί για από την ανθρωπότητα γενικά, είναι ο εγκέφαλος. Ο εγκέφαλος πάσχει από πολλές διαφορετικές αναταραχές που μπορούν να ταξινομηθούν σε τρεις ευρείς σχηματισμούς ομάδας: τραυματικά γεγονότα (κτύπημα, τραυματικός τραυματισμός εγκεφάλου, και σφαιρική ισχαιμία), εκφυλιστικές ασθένειες (άνοια, Alzheimer και Parkinson), και ψυχιατρικές διαταραχές (η κατάθλιψη, ανησυχία, ταχυδρομεί την τραυματική αναταραχή πίεσης). Υπάρχουν κάποια στοιχεία ότι όλοι αυτοί οι φαινομενικά διαφορετικοί όροι μπορούν να επηρεαστούν ευεργετικά με την εφαρμογή του φωτός στο κεφάλι. Υπάρχει ακόμη και η δυνατότητα ότι PBM θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τη γνωστική αύξηση στους κανονικούς υγιείς ανθρώπους. Σε αυτήν την transcranial εφαρμογή PBM (tPBM), το near-infrared φως (NIR) εφαρμόζεται συχνά στο μέτωπο λόγω της καλύτερης διείσδυσης (καμία τρίχα, πιό μακροχρόνιο μήκος κύματος).

 

Περίληψη:


Ένα νέο κομμάτι του εξοπλισμού για το photobiomodulation εγκεφάλου των οδηγήσεων (εκπέμπουσα φως δίοδος) εισάγεται. Τα προκαταρκτικά αποτελέσματα από τον περιφερειακό εγκεφαλικό κορεσμό οξυγόνου και από thermography παρουσιάζονται πριν από, κατά τη διάρκεια και μετά από την υποκίνηση.
Η διαδικασία προσφέρει έναν νέο τρόπο να ποσολογηθούν τα βιολογικά αποτελέσματα μιας πιθανής καινοτόμου θεραπευτικής μεθόδου. Εντούτοις οι περαιτέρω μετρήσεις είναι απολύτως απαραίτητες.


Η μηχανή Photobiomodulation εγκεφάλου είναι ένα θεραπευτικό όργανο βασισμένο στην αρχή του photobiomodulation. Έχει μια καλή θεραπευτική επίδραση στα τραυματικά γεγονότα (κτύπημα, τραυματικός τραυματισμός εγκεφάλου, και σφαιρική ισχαιμία), τις εκφυλιστικές ασθένειες (άνοια, Alzheimer και Parkinson), και τις ψυχιατρικές διαταραχές (η κατάθλιψη, ανησυχία, ταχυδρομεί την τραυματική αναταραχή πίεσης)


Το photobiomodulation εγκεφάλου (PBM) με το κόκκινο στις near-infrared (NIR) εκπέμπουσες φως διόδους (οδηγήσεις) θα μπορούσε να είναι μια καινοτόμος θεραπεία για ποικίλες νευρολογικές και ψυχολογικές αναταραχές. Red/NIR το φως μπορεί να υποκινήσει τη μιτοχονδριακή αναπνευστική αλυσίδα σύνθετο IV (οξειδάση κυτοχρωμάτων γ) και να αυξήσει τη σύνθεση ATP (adenosintriphosphate). Επιπλέον, η ελαφριά απορρόφηση από τα ιονικά κανάλια οδηγεί στην απελευθέρωση Ca2+ και στην ενεργοποίηση των παραγόντων μεταγραφής και την έκφραση γονιδίων. Η θεραπεία εγκεφάλου PBM θα μπορούσε να βελτιώσει τη μεταβολική ικανότητα των νευρώνων και είναι σε θέση να υποκινήσει τις αντι-inflflammatory, αντι-apoptotic και αντιοξειδωτικές απαντήσεις καθώς επίσης και το neurogenesis και το synaptogenesis. Τα συμπεράσματα προτείνουν ότι PBM μπορεί να ενισχύσει, παραδείγματος χάριν, τους μετωπικούς ρόλους εγκεφάλου των παλαιότερων ενηλίκων κατά τρόπο ασφαλή και οικονομικώς αποδοτικό.


θεραπευτικός εγκέφαλος Photobiomodulation Photomedicine 810nm Nir για τη βελτίωση γνώσης 0
Σημειώστε την αύξηση στον περιφερειακό εγκεφαλικό κορεσμό οξυγόνου κατά τη διάρκεια και μετά από της υποκίνησης στο αριστερό και τη δεξιά πλευρά.
θεραπευτικός εγκέφαλος Photobiomodulation Photomedicine 810nm Nir για τη βελτίωση γνώσης 1
Αποτελέσματα από τη θερμική λήψη εικόνων της πρώτης πειραματικής μέτρησης που χρησιμοποιεί το νέο κράνος υποκίνησης. Σημειώστε την αύξηση στη θερμοκρασία στο κράνος (ανώτερη σειρά α πριν, β κατά τη διάρκεια, και γ μετά από την υποκίνηση) στο μέτωπο (μέση σειρά d-f) και στο πηγούνι (χαμηλότερη σειρά ΓΠ).

 

Κύρια λειτουργία
1.The μήκος κύματος 810 NM έχει τη δυνατότητα να επεκταθεί μέσω του κρανίου στον εγκέφαλο, που προωθεί την αποκατάσταση από τον τραυματικό τραυματισμό εγκεφάλου και που μειώνει τη μακροπρόθεσμη ζημία νεύρων.
2.810nm το μήκος κύματος μπορεί να βοηθήσει τους ασθενείς με τη βαριές κατάθλιψη και την ανησυχία
3.NIR το φως απορροφάται από την οξειδάση κυτοχρωμάτων Γ στα μιτοχόνδρια.
4.Increased ροή αίματος, ενέργεια, neuroprotection και λιγότερη ανάφλεξη.
5.treat τραυματικές (κτύπημα, TBI), neurodegenerative και ψυχιατρικές ασθένειες.

 

Ενδείξεις

  1. Τραυματικά γεγονότα (κτύπημα, τραυματικός τραυματισμός εγκεφάλου, και σφαιρική ισχαιμία).
  2. Εκφυλιστικές ασθένειες (άνοια, Alzheimer και Parkinson).
  3. Ψυχιατρικές διαταραχές (η κατάθλιψη, ανησυχία, ταχυδρομεί την τραυματική αναταραχή πίεσης).

Αντένδειξη

  1. Αποφύγετε την άμεση έκθεση στα μάτια, κοιλία της εγκύου γυναίκας, μελάνωμα.
  2. Ασθενείς Tatoo με τους πρόωρους και μέσους σκηνικούς κακοήθεις όγκους.
  3. Αντενδείξεις στους ασθενείς με τις οξείες αναταραχές αιμορραγίας.

Η θεραπεία PBM αναπτύχθηκε περισσότερο από 50 χρόνια πριν εντούτοις, δεν υπάρχει ακόμα καμία κοινή συμφωνία για τις παραμέτρους και πρωτόκολλα για την κλινική αίτησή του. Μερικές ερευνητικές ομάδες έχουν συστήσει τη χρήση μιας πυκνότητας ισχύος λιγότερο από 100 mW/cm2 και μιας ενεργειακής πυκνότητας 4 έως 10 J/cm2. Άλλοι ομαδοποιούν συστήνουν τουλάχιστον 50 J/cm2 στην επιφάνεια ιστού. Οι παράμετροι όπως το μήκος κύματος, την ενέργεια, το flfluence, τη δύναμη, την ακτινοβολία, τον τρόπο σφυγμού, τη διάρκεια επεξεργασίας, και το επαναληπτικό ποσοστό μπορούν να εφαρμοστούν σε ένα ευρύ φάσμα. Τα παρόντα προκαταρκτικά αποτελέσματά μας παρουσίασαν σαφή απάντηση εγκεφαλικού rSO2 σε σχέση με την υποκίνηση των οδηγήσεων. Εντούτοις, πρέπει να αναφερθεί ότι η θερμοκρασία αυξανόμενη signifificantly, και αυτά τα αποτελέσματα πρέπει να ληφθούν υπόψη στις περαιτέρω μελέτες λεπτομερώς. Υπάρχει επίσης το γεγονός ότι οι ατελέσφορες μελέτες στα κύτταρα με την υψηλή μιτοχονδριακή δραστηριότητα εμφανίζονται να οφείλονται συχνότερα over-dosing απ'ό, τι στην κάτω από-χορήγηση της δόσης. Επομένως, οι κλινικές μελέτες σχετικά με τις βέλτιστες δόσεις υποκίνησης είναι απαραίτητες.


Το Transcranial PBM εμφανίζεται ελπιδοφόρο να θεραπεύσει τις διαφορετικές διανοητικές ασθένειες. Pitzschke και λοιποί επίσης μετρημένη ελαφριά διάδοση στους διαφορετικούς τομείς Parkinson της ασθένειας (PD) - σχετικός βαθύς ιστός εγκεφάλου κατά τη διάρκεια του transcranial και transsphenoidal φωτισμού (σε 671 και 808 NM) των επικεφαλής και διαμορφωμένων οπτικών παραμέτρων πτωμάτων του ανθρώπινου ιστού εγκεφάλου που χρησιμοποιεί τις προσομοιώσεις του Μόντε Κάρλο. Αυτή η μελέτη καταδεικνύει ότι είναι δυνατό να φωτιστούν επίσης οι βαθιοί ιστοί εγκεφάλου transcranially και transsphenoidally. Αυτό ανοίγει τις θεραπευτικές επιλογές για τους πάσχοντες PD ή άλλες εγκεφαλικές ασθένειες που απαιτούν την ελαφριά θεραπεία. Έχουν υπάρξει διάφορες έρευνες σχετικά με τα πιθανά δυσμενή αποτελέσματα για PBM των οδηγήσεων.


Παραδείγματος χάριν, Moro και λοιποί ερεύνησε τα αποτελέσματα της πιο μακροπρόθεσμης εφαρμογής, μέχρι 12 εβδομάδες, PBM (670 NM) σε κανονικό, naïve macaque πίθηκοι. Δεν βρήκαν καμία ιστολογική βάση για οποιεσδήποτε σημαντικές biosafety ανησυχίες που συνδέθηκαν με PBM που παραδόθηκε από μια ενδοκρανιακή προσέγγιση. Το Hennessy και Hamblin επισήμαναν επίσης την ήδη καθιερωμένη ασφάλεια και την ξεχωριστή έλλειψη δυσμενών αποτελεσμάτων transcranial PBM. Τα προκαταρκτικά αποτελέσματα είναι πολύ ελπιδοφόρα εντούτοις, η περαιτέρω ερευνητική εργασία απαιτείται προκειμένου να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει, παραδείγματος χάριν, αυτό το νέο είδος του PBM ως θεραπευτική μέθοδο. Πολλοί ότι PBM με των οδηγήσεων ή/και το λέιζερ για τις αναταραχές εγκεφάλου θα γίνουν μια από τις σημαντικότερες ιατρικές εφαρμογές της ελαφριάς θεραπείας κατά τα επόμενα χρόνια και των δεκαετιών.


Αναφορά: Εγκέφαλος Photobiomodulation – προκαταρκτικά αποτελέσματα από περιφερειακές εγκεφαλικές Oximetry και τη θερμική λήψη εικόνων

θεραπευτικός εγκέφαλος Photobiomodulation Photomedicine 810nm Nir για τη βελτίωση γνώσης 2θεραπευτικός εγκέφαλος Photobiomodulation Photomedicine 810nm Nir για τη βελτίωση γνώσης 3

Μπορεί να είσαι σε αυτά
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

info@sschgroup.com
michael810815
llmm928@yahoo.com.cn