Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Michael Liu

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-13631598551

Free call

85% προηγμένη κβαντική μαγνητική μηχανή Chakra αύρας υγείας σώματος ακρίβειας 8D Nls συσκευή ανάλυσης

Ποσότητα παραγγελίας min : 1 Τιμή : negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες : κιβώτιο 1pcs/box 5pcs/big Χρόνος παράδοσης : 3-7working ημέρες
Όροι πληρωμής : Western Union, T/T, MoneyGram, Paypal Δυνατότητα προσφοράς : 1000 μονάδες ανά μήνα
Τόπος καταγωγής: Κίνα Μάρκα: SSCH
Πιστοποίηση: CE Αριθμό μοντέλου: GY-518D

Λεπτομερής ενημέρωση

nls χρώμα: Ασήμι Υποστήριξη O.S: Παράθυρο xp, vista παραθύρων, window7, win8 (32&64bit)
nls τύπος: Βιοχημικό σύστημα ανάλυσης Υπηρεσία: σύνολο της κατάρτισης videos/OEM
Κατηγορία: Κλινικός τύπος εξέτασης συσκευασία: Αλουμίνιο
8d nls έκδοση: Αγγλικά, ισπανικά, ιταλικά, γερμανικά, ρωσικά Ακρίβεια:: 85%
Έκδοση:: Πολυγλωσσικός προαιρετικός Εφαρμογή:: Νοσοκομείο, κλινική, εγχώρια χρήση
λέξεις-κλειδιά:: μηχανή chakra αύρας
Υψηλό φως:

μηχανή συσκευών ανάλυσης σωμάτων

,

μηχανή υγείας σωμάτων

Περιγραφή προϊόντων

Επαγγελματική 8D Nls σώματος μηχανή Chakra αύρας υγείας προηγμένη συσκευή ανάλυσης κβαντική μαγνητική

 

Το 8d-NLS είναι ένα είδος Pathomorphology, μικροβιολογίας, βιοχημείας, ανοσολογίας, Phamacology, προετοιμασία οργάνων, Nutraceuticals και συστήματος ανάλυσης της κλινικής ιατρικής βάσης δεδομένων.

 

whatsapp: +86 15112536023

Skype: lucy202014

 

Κύριες λειτουργίες της συσκευής NLS:

1.Body λειτουργία ανίχνευσης,
Το ανιχνεύσιμο συστημικό 12 μεγάλο σύστημα, εκατοντάδες των οργάνων, αδένες, κύτταρο…, χιλιάδες ασθένεια κάνει την προφητική έκθεση, το σύνολο 120000 κατάλογος εξασφαλίζει ακριβή ανίχνευση. Ο πελάτης μπορεί να δει όργανά τους τρέχοντα και προηγούμενα, και μελλοντικά 3 έως 5 έτη τάσης ζωτικότητας κυττάρων υγείας και οργάνωσης.

2.The λειτουργία ανάλυσης στοιχείων (αγαθά),
Μπορέστε τρόφιμα ανάλυσης, προϊόντα υγείας… Το άρθρο όπως εάν στον άνθρωπο τα όργανα έχουν την επίδραση ή τη ζημία, ώστε να πραγματοποιηθεί το κράτος ζωής ισορροπίας μεσολάβησης.

3.Repair λειτουργία επεξεργασίας,
Με την αποκατάσταση ενεργειακού φάσματος και την επισκευή η λειτουργία, στα πρώτα στάδια της ασθένειας ή δεν είναι διαμορφωμένο στάδιο, ειδικά γιατί η επισκευή σημείων πόνου έχει την πολύ καλή βοηθητική θεραπευτική επίδραση.

 

Πώς εργασίες συσκευών NLS;


Οι αρχές της κβαντικής εντροπίας λογική-NLS που αναπτύσσεται από τους σύγχρονους ρωσικούς επιστήμονες ημέρας αποκαλύπτουν ότι οι βιολογικές δομές έχουν έναν τομέα βιοενέργειας που περιλαμβάνει τις μαγνητικές ταλαντώσεις δίνης που καταγράφονται σε μια μήτρα. Οι παθολογικές βιολογικές διαδικασίες έχουν συνδέσει τα ασταθή μαγνητικά κράτη δίνης (κράτη meta). Αυτοί οι ίδιοι ρωσικοί επιστήμονες ανέπτυξαν την τεχνολογία για να απομονώσουν και να καταγράψουν τα ασταθή μαγνητικά κράτη δίνης συνδεδεμένα με τις αντίστοιχες βιολογικές διαδικασίες. Η συσκευή NLS είναι η πιό προηγμένη ανάλυση φασματοσκοπίας αντήχησης, κβαντική ανάλυση αντήχησης, ακουστική ανάλυση αντήχησης, ανίχνευση τομογραφίας διαθέσιμη σήμερα. Οι άνθρωποι έχουν χρησιμοποιήσει αυτήν την γνώση για χιλιάδες έτη στις αρχαίες πειθαρχίες των παραδόσεων γιόγκα-Chakra, των κινεζικών παραδόσεων ιατρικής και άλλες.

 

Η αξιολόγηση του σώματος οφείλεται στην ηχηρή ενίσχυση των μαγνητικών κρατών δίνης. Κάθε όργανο έχει ένα συγκεκριμένο, φάσμα συχνότητας των μαγνητικών κρατών δίνης, τα οποία επιδεικνύονται με μορφή διαγραμμάτων. Οποιαδήποτε βιολογική διαδικασία, είτε υγιής είτε παθολογική έχει τις πολύ συγκεκριμένες μαγνητικές ταλαντώσεις δίνης. Αυτοί αποθηκεύονται στη μνήμη υπολογιστών και λαμβάνουν υπόψη τη δριμύτητα, την ηλικία, το φύλο και άλλα χαρακτηριστικά των θεμάτων.

 

Η τεχνολογία συσκευών NLS είναι ταξινομημένη ως τεχνολογία βιοανάδρασης. Το στοιχείο συλλέγεται από την ενίσχυση αντήχησης των μαγνητικών καταστάσεων δίνης της ολόκληρης μήτρας biofield με τη χρησιμοποίηση των αισθητήρων ώθησης. Με τη χρησιμοποίηση ενός προσανατολισμένου προς τον υπολογιστή οργάνου σε έναν ασφαλή, μη καταπατητικός, ανώδυνος και έναν αποτελεσματικό τρόπο, οι πληροφορίες για την ολόκληρη μήτρα biofield επιδεικνύονται κάτω στο επίπεδο του χρωμοσώματος biofield.

Ο ασθενής κάθεται μπροστά από το όργανο ελέγχου υπολογιστών και φορά τα ακουστικά για 15-30 λεπτά. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου υπάρχει μια συλλογή των πληροφοριών για την κατάσταση του biofield του/της. Μετά από αυτό, οι διάφορες αναλύσεις εκτελούνται και οι περιλήψεις επιδεικνύονται απεικονίζοντας την ενεργητική υγεία του ασθενή. Τα εικονίδια χρώματος παρουσιάζουν διάφορους βαθμούς ασταθών μαγνητικών κρατών δίνης που επιδεικνύονται στο εικονικό πρότυπο οθονών υπολογιστή.

Ο ολιστικός επαγγελματίας συγκρίνει τις επιδείξεις υπολογιστών με την ομοιότητα των διαδικασιών αναφοράς biofield (υγιές biofield, αλλαγμένος ιστός biofield, μολυσματικού πράκτορα biofield) και προσδιορίζει την πιό στενή αναδυόμενη biofield διαδικασία ή την τάση.

 

αφιερωνόμαστε στη βοήθεια των ανθρώπων να αποκαταστήσει η υγεία τους, και να αποτρέψει ο περιττός εκφυλισμός, μέσω της περισσότερης προηγμένης τεχνολογίας σήμερα. Με έναν κατάλογο πάνω από 1000 μερών ανατομίας biofield, οι λεπτομερείς περιγραφές κάθε παθολογικής διαδικασίας, του ιού και των βακτηριδίων biofield biofields, πρότειναν το χορτάρι biofields, εργαλείο προετοιμασιών θεραπειών, meta-θεραπεία, και πολλά άλλα μέρη, το NLS είναι απλά καταπληκτικά με την ακρίβεια και λεπτομέρειές του.

Ο τελικός σκοπός θα είναι να ενισχυθούν να αυξήσετε τη χαλάρωση, να ανακουφίσετε τον πόνο, να αυξήσετε την κυψελοειδή υγεία και να αναπτύξετε τα υγιέστερα, πιό άνετα σχέδια ζωής ενισχύοντας τη μήτρα biofield σας. Οι αλλαγές και οι δυνατότητες θα είναι μέχρι σας και τον επαγγελματία σας.

 

Γρήγορες λεπτομέρειες:


1. Συχνότητα υλικού ΚΜΕ: 5.3GHz
2. Πυρήνες: Προηγμένοι επεξεργαστές πυρήνων
3. Η ταχύτητα ανίχνευσης είναι πολύ γρήγορη.
4. Μέσος χρόνος της ανίχνευσης: 2-3 δευτερόλεπτα.
5. Πιό προηγμένος, έχει μια μεγάλη βάση δεδομένων
6. Καθορίζει με περισσότερες λεπτομέρειες τις διαγνώσεις.
7. Η καλύτερη προκλινική διαγνωστική συσκευή
8. Το πρακτικότερο πρότυπο για την κλινική έκδοση
9. Μπορεί να ανιχνεύσει όλες τις ζώνες προβλήματος στον οργανισμό ενός ασθενή χρησιμοποιώντας τις μη καταπατητικές μεθόδους του.

 

11 κοινή τυποποιημένη βάση δεδομένων αντίθεσης στοιχείων:

Α # NUTRACEUTICALS ΚΑΙ PARAPHARNACEUTICALS
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΕΣ Β # ORGANO
Γ # ΒΙΟΧΗΜΙΚΌ HOMEOSTASIS
Δ # PATHOMORPHOLOGY ΚΑΙ ΝΟΣΟΛΟΓΙΚΌΣ
Ε # ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΟΊ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟΊ ΣΚΏΛΗΚΕΣ
Φ # ΑΛΛΟΠΑΘΗΤΙΚΉ
Γ # ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΉ
Χ # PHYTOTHERAPY
Ι # LITHOTHERAPY
J # ΤΡΌΦΙΜΑ
Κ # ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΌΝΑ

 

Σειρά:


8D LRIS NLS μπορεί να χρησιμοποιηθεί από καθένα που ενδιαφέρεται για γρήγορα και αποτελεσματικά να εξετάσει την υγεία των ασθενών, των πελατών, των φίλων, της οικογένειας ή των υπαλλήλων τους. Η ακριβής ανάλυση είναι ο οδηγώντας παράγοντας της επιχείρησής μας και κανενός θέματος που είστε ή τι, θα είστε καλά πληροφορημένοι με τις πληροφορίες θα συγκεντρώσετε από τη συσκευή 8D LRIS NLS, και έτσι η καθεμία που εργάζεστε με.

 

Θυμηθείτε ότι οι πληροφορίες συγκεντρώνονται για ένα κυψελοειδές επίπεδο, και η ομορφιά αυτής της μεθόδου διάγνωσης είναι ότι προτού να φανερωθεί τίποτα, βρίσκονται.
Οι άνθρωποι που πέφτουν κάτω από οποιεσδήποτε από τις ακόλουθες κατηγορίες είναι ευπρόσδεκτοι, ενθαρρυνόμενος και θα βρούν το όφελος σε χρησιμοποίηση και έχοντας ένα 8D LRIS NLS βιο ανατροφοδοτήστε τη συσκευή.

 

(1) οικογενειακοί γιατροί:

Η συσκευή επιτρέπει και την έκφραση των γενετικά προκαλούμενων ασθενειών μεταξύ όλων των οικογενειακών μελών

 

(2) κλινικές και ιατρικές μονάδες

Πολύ αυξάνει την αποδοτικότητα της κλινικής εξέτασης και της αρχικής υποδοχής. Σημαντικά χαμηλότερο κόστος της χρηματοδότησης και του χρόνου. Οι παθολόγοι απαλλάσσονται της στερεότυπης και συχνά επίσημης εργασίας. Καμία ανάγκη να σταλούν οι πελάτες σας σε άλλους ειδικούς, εσείς δεν μπορεί να τους βοηθήσει με την εξέταση όλων των ανησυχιών που έχουν και παρέχοντας την επεξεργασία, και θεραπεύοντας μέθοδοι.

 

(3) εγκαταστάσεις και σχολεία εκπαίδευσης

Γίνεται ένας πραγματικός συνεχής έλεγχος της υγείας όλων των παιδιών και του προσωπικού σε διαστήματα του περισσότερο από μια φορά το μήνα, η δυνατότητα να αξιολογηθεί η επάρκεια της υγείας του σπουδαστή.

 

(4) αθλητισμός, κέντρα αναψυχής και εγκαταστάσεις ικανότητας

Ο αντικειμενικός ιατρικός έλεγχος απαιτείται όποτε υπάρχει μια σοβαρή άσκηση. Αυτός ο εξοπλισμός επιτρέπει σε μας για να δημιουργήσει ένα μεμονωμένο πρόγραμμα, λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του οργανισμού.

 

(5) οικογένεια και φίλοι

8D LRIS NLS είναι ένα μεγάλο εργαλείο για να ελέγξει την υγεία της οικογένειας και των φίλων σας. Παρέχει τα μέσα της εξέτασης, της επεξεργασίας και της θεραπείας χωρίς να πρέπει να ξοδευτούν οι πόροι χρηματοδότησης μεγάλων ποσών στις υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης.

 

(6) σαλόνια καλλυντικών και SPA

 

Ανησυχία για την υγεία των πελατών του - ένα πολύ ισχυρό ανταγωνιστικό καλό χαρτί. Η αντικειμενική αξιολόγηση του πελάτη μπορεί να επιλέξει το μεμονωμένο καλλυντικό πρόγραμμα και να επιτύχει τα εντυπωσιακά αποτελέσματα.

 

Εφαρμογές:

 

Επιχειρησιακές οργανώσεις

υπεραγορά, μεγάλης κλίμακας λεωφόροι αγορών, αποκλειστική αντιπροσωπεία, καταστήματα αλυσίδων, μεγάλης κλίμακας πωλήσεις, αστέρι-εκτιμημένα ξενοδοχεία, εστιατόρια, ταξιδιωτικά γραφεία, φαρμακείο.

Οικονομικές οργανώσεις

Τράπεζες, διαπραγματεύσιμοι τίτλοι, κεφάλαια, ασφαλιστικές εταιρείες, ενεχυροδανειστήρια

Μη κερδοσκοπικές οργανώσεις: Τηλεπικοινωνίες, ταχυδρομεία, νοσοκομείο, σχολεία

Δημόσιοι χώροι

υπόγειος, αερολιμένες, σταθμοί, βενζινάδικα, σταθμοί φόρου, βιβλιοπωλεία, πάρκα, αίθουσες έκθεσης, στάδια, μουσεία, κέντρα συμβάσεων, αντιπροσωπείες εισιτηρίων, αγορά ωρ., κέντρα λαχειοφόρων αγορών Ιδιοκτησία ακίνητων περιουσιών: Διαμερίσματα, βίλες, γραφεία, εμπορικά κτήρια, πρότυπα δωμάτια, μεσίτες ιδιοκτησίας

Ψυχαγωγίες

Κινηματογραφικές αίθουσες, αίθουσες ικανότητας, κλαμπ, λέσχες, δωμάτια μασάζ, φραγμοί, καφέδες, φραγμοί Διαδικτύου, καταστήματα ομορφιάς, γήπεδο του γκολφ

 

Περιγραφή:

 

Σύνθετη ανάλυση όλων των οργάνων και συστήματα του ανθρώπινου σώματος:


1. Το καρδιαγγειακό σύστημα
2. Γαστροεντερικό κομμάτι
3. Γεννητικός-ουρικό σύστημα
4. Οστεο-μυικό σύστημα
5. Βρόγχος-πνευμονικό σύστημα


6. Το ενδοκρινές σύστημα
7. Οπτικά και βοηθήματα ακρόασης/όργανα
8. Το νευρικό σύστημα
9. Βιοχημική ανάλυση του αίματος χωρίς παρέμβαση
10. Μόλυνση στα όργανα και τα συστήματα - ιοί, βακτηρίδια, μύκητες, πρωτόζωες, μόλυνση παρασιτικών σκωλήκων, κ.λπ. (σταφυλόκοκκοι και στρεπτόκοκκοι, giardiasis, trichomonas, chlamydia, πλάσμα της ουρίας, και ούτω καθεξής)


11. Ποιοτική αξιολόγηση των επιπέδων ορμονών, επινεφρίδιος, βλεννογόνων, πάγκρεας, θυροειδής, gonads
12. Επίπεδο ασυλίας
13. Διάγνωση αλλεργίας (σύνθετες δοκιμές μέχρι 500 αλλεργιογόνα)
14. Ιατρική δοκιμή (μεμονωμένη επιλογή των φαρμάκων)
15. Χρωμοσωμική διάγνωση
16. Εργαστηριακή ανάλυση (αριθμήσεις αίματος, βιοχημικές παράμετροι, ορμόνες, ιχνοστοιχεία)
17. Λειτουργία ΑΥΡΑΣ: μπορέστε να παρουσιάσετε ενέργεια αδυναμίας του οργάνου
18. Θεραπεία των παθολογικών διαδικασιών που προσδιορίζονται από τη βιο θεραπεία αντήχησης (meta-θεραπεία).
19. Ο φόβος litho-θεραπείας μεθόδου επεξεργασίας (φασματικά επιλεγμένα μεταλλεύματα συχνοτήτων χωριστά), η συναισθηματική μήτρα, η μήτρα σχέσης, κ.λπ.

 

Πλεονέκτημα χαρακτηριστικών γνωρισμάτων:


Α. υποστήριξη O.S: Παράθυρο xp, vista παραθύρων, παράθυρο 7 Win8 win8.1 (κομμάτια 32&64)
Β. πολυγλωσσικός: Αγγλικό, γερμανικό, ρωσικό, ισπανικό, ιταλικό, πορτογαλικό, κορεατικό, ιαπωνικό, τσεχικό, γαλλικό κ.λπ.
Το Γ. 8d-LRIS μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ελέγξει το εσωτερικό του προσώπου, όπως: Ο φόβος, συναισθηματικός, η σχέση, και αυτό έχουν τη λειτουργία ΑΥΡΑΣ που μπορεί να παρουσιάσει ενέργεια αδυναμίας οργάνου μας μας.
Κύματα, το σόναρ Δ. 8D LRIS NLS τα φωτεινά, μέσω του eardrum στον άνθρωπο, τη χρήση των κβαντικών τεχνικών αντήχησης για να εξεταστούν τα συγκεκριμένα όργανα του ιστού σωμάτων της ατομικής ενέργειας υδρογόνου, την αντήχηση των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων και να ανατροφοδοτήσουν έπειτα στον υπολογιστή, έναντι της λεπτής τεράστιας βάσης δεδομένων, κατά συνέπεια εύρημα τα όργανα ανίχνευσης παρόντα, μετά από, και τα επόμενα 3 ~5 έτη, τη βάση δεδομένων κατάστασης της υγείας καθιερώθηκαν από το διάσημο επιστήμονα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και των Ηνωμένων Πολιτειών που πέρασαν 35 έτη, ξοδεύοντας τις δεκάδες των δισεκατομμυρίων των εθνικών ερευνητικών κεφαλαίων, συλλογή του διαφορετικού φύλου, διαφορετικές ηλικίες, διαφορετικές φυλές, διαφορετικές ασθένειες, διαφορετικά κλινικά στοιχεία.

 

Προδιαγραφή:

 

Κύρια μηχανή

1 PC

Αισθητήρας ακουστικών

1 PC

Μπλε καλώδιο USB

1 PC

Υψηλός - ποιοτικό μαύρο συνδέοντας καλώδιο

2 PC

Εξεταστικό φλυτζάνι

1 PC

USB doogle για το λογισμικό

1 PC

Λογισμικό USB

1 PC

Κιβώτιο αργιλίου

1 PC

 

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:


A.OEM και η υπηρεσία ODM παρέχεται, το δείγμα είναι διαθέσιμο, ο χρόνος εξουσιοδότησής μας είναι δύο έτη, και ο χρόνος εξουσιοδότησης μετριέται από την ημέρα που παίρνετε τα αγαθά.


Τα B.Conditions μεταχειρίστηκαν με τη βιο θεραπεία αντήχησης:


1. Αλλεργίες
2. Οξείες μολυσματικές ασθένειες
3. Βρογχικό άσθμα
4. Αυτοάνοσες ασθένειες
5. Εκφυλιστικές οργανικές ασθένειες
6. Ρευματικές ασθένειες
7. Arthropathy
8. Γυναικολογικές αναταραχές
9. Ανεπάρκεια αντισωμάτων ποικίλης προέλευσης
10. Περιπλοκές μετα-εμβολίων
11. Δηλητηρίαση και τοξική πίεση
12. Πονοκέφαλος και ημικρανία
13. Mycotic και παρασιτικές αναταραχές
14. Όλοι οι τύποι πόνων
15. Neurodermatitis και έκζεμα
16. Αθλητικοί τραυματισμοί
17. Μεταβολικές ασθένειες
18. Προ και Postoperative επεξεργασία
19. Δευτεροβάθμιες προερχόμενες από ιό αναταραχές
20. Ουρολογικές αναταραχές
21.check εσωτερικό του προσώπου: Φόβος, συναισθηματικός, σχέση κ.λπ.
22. Λειτουργία ΑΥΡΑΣ: μπορέστε να παρουσιάσετε ενέργεια αδυναμίας του οργάνου
. litho-θεραπεία μεθόδου επεξεργασίας 23 (οι φασματικές συχνότητες επέλεξαν χωριστά τα μεταλλεύματα) φόβος, συναισθηματική μήτρα, μήτρα κ.λπ. σχέσης.

 

Οι ακόλουθες λειτουργίες είναι μόνο στο 8d-NLS:

 

1.The ρύθμιση ομάδων προτύπων.
3. Καθορισμός των τριών επιλεγμένων ερευνητικών σχεδίων.
4. Αυτόματος προσδιορισμός του δείκτη εντροπίας.
5. Αυτόματη META-θεραπεία
6.Can επιλέγουν την ταχύτητα ανίχνευσης
7.More κατάλληλη διαχείριση πελατών.
8.More εύκαμπτη διαγνωστική έκδοση εκθέσεων.
9.More διαισθητική διαγνωστική έκθεση.
10.More ερευνητικό σχέδιο.
11.More σύγκριση της βάσης δεδομένων.
12.Faster ταχύτητα ανίχνευσης.
13.Accurate ανατομικές δομές.
14. φιλικός προς το χρήστη.

 

Το cWho μπορεί να χρησιμοποιήσει το 8d-NLS;

 

1. Οικογενειακοί γιατροί
2. Κλινικές και ιατρικές μονάδες
3. Σχολεία εγκαταστάσεων εκπαίδευσης
4. Σανατόρια
5. Αθλητισμός, εγκαταστάσεις αναψυχής
6. SPA και καλλυντικά κέντρα
7. Άμεσος-πωλώντας εργαζόμενοι υγιεινής διατροφής

 

CHAKRA και ΑΎΡΑ:

 

(Μια αύρα είναι ο ηλεκτρομαγνητικός τομέας που περιβάλλει κάθε έμβιο ον και φανερώνεται στο φυσικό τομέα από τα ηλεκτρικά χρεωμένα αντικείμενα που αντιπροσωπεύονται ως διαφορετικά χρώματα που περιβάλλουν το σώμα. Αυτός ο ηλεκτρομαγνητικός τομέας μπορεί να παρέχει τις πληροφορίες σχετικά με το συναισθηματικό κράτος ενός προσώπου, η ποιότητα της συνείδησης και θα καθορίσει το επίπεδο υγείας σχετικά με ένα μεμονωμένο όργανο και τα συστήματα οργάνων.)

 

85% προηγμένη κβαντική μαγνητική μηχανή Chakra αύρας υγείας σώματος ακρίβειας 8D Nls συσκευή ανάλυσης 0

 

85% προηγμένη κβαντική μαγνητική μηχανή Chakra αύρας υγείας σώματος ακρίβειας 8D Nls συσκευή ανάλυσης 1

Συσκευασία & ναυτιλία

  1. 1 pc/box, GW 4kg. Παραδώστε από Shenzhen, Guangdong.

  2. FedEx/DHL/UPS/TNT για τα δείγματα, από σπίτι σε σπίτι

  3. Αεροπορικώς ή θαλασσίως για τα αγαθά batch, για FCL Λήψη λιμένων αερολιμένων

  4. Πελάτες που διευκρινίζουν τις αποστολείς φορτίου ή τις διαπραγματεύσιμες μεθόδους ναυτιλίας!

  5. Χρόνος παράδοσης: 2-5 ημέρες για τα δείγματα 5-7 ημέρες για τη μαζική διαταγή.
    Κανονικός που συσκευάζεται από το κιβώτιο χαρτοκιβωτίων, μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με την ποσότητα διαταγής.

Υπηρεσία και εξουσιοδότηση

 

Η Co. τεχνολογίας Zhongkang Guangyang, ΕΠΕ αφιερώνεται στην παροχή καινοτόμο, τα ποιοτικά προϊόντα και την άριστη εξυπηρέτηση πελατών. Εάν τοποθετείτε μια διαταγή, ψάχνοντας τη τεχνική υποστήριξη ή έχει ακριβώς μια βασική ερώτηση, απάντηση σε σας μέσα σε 24 ώρες και θα προσπαθήσουμε να σας φέρουμε το πιό υψηλό επίπεδο υποστήριξης. Παρακαλώ ελάτε σε επαφή με την υπηρεσία επιχείρησής μας.

 

Α. περίοδος εξουσιοδότησης

 

Η εξουσιοδότησή μας περιλαμβάνει τη συντήρηση των δυσλειτουργιών υλικής και τεχνολογίας κατασκευής μέσα σε δέκα τρεις μήνες από την ημερομηνία που αγοράζετε τη μηχανή μας.

 

Β. περιορισμός

 

Εάν η μηχανή δεν χρονολογείται, θα είμαστε ανίκανοι να σας παρέχουμε η υπηρεσία. Δεν θα φέρουμε οποιαδήποτε ευθύνη εάν οποιαδήποτε ζημία που προκαλείται από τα εξής: Ζημία που προκαλείται από την πυρκαγιά, το σεισμό, τις ταραχές, ή οποιαδήποτε ανωτέρα βία. Τυχαία ζημία όπως η διακοπή της επιχείρησης και η απώλεια επιχειρησιακού οφέλους συμπεριλαμβανομένης της απώλειας που προκαλείται με τη χρησιμοποίηση της μηχανής, δαπάνες που αυξάνονται από την αντικατάσταση, την εγκατάσταση και την υπηρεσία, ή τις αξιώσεις οποιωνδήποτε άλλωνδήποτε μηχανών των πελατών σας.

 

Γ. πρόβλημα ναυτιλίας

 

Εάν βρίσκετε υπάρχει κάτι λανθασμένο ανοίγοντας τη συσκευασία, παρακαλώ ελάτε σε επαφή με το χρόνο ναυτιλιακής εταιρίας καταρχάς, και οι δύο από μας πρέπει να συζητήσουν με τη σχετική ναυτιλιακή εταιρία για να λύσουν το πρόβλημα. Συγχρόνως, θα κάνουμε τη σχετική βοήθεια για σας.

Συσκευασία

Πωλώντας μονάδες:

Ενιαίο στοιχείο

Ενιαίο μέγεθος συσκευασίας:

42X40X20 εκατ.

Ενιαίο ακαθάριστο βάρος:

4,0 κλ

Τύπος συσκευασίας:

1pc/box, 5boxes/carton 4KG 42*40*20cm

 

Στείλετε τις λεπτομέρειες έρευνάς σας στον κάτωθι, ο κρότος «στέλνει» τώρα!

whatsapp: +86 15112536023

Skype: lucy202014

 

Η υπηρεσία cOem πρόσφερε, υπηρεσία σχεδίου προσφερθείσα, ετικέτα αγοραστών προσφερθείσα.

 

Μπορεί να είσαι σε αυτά
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

sale05@sschgroup.com
michael810815
llmm928@yahoo.com.cn